RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
09:57:05    zaterdag, 23 februari 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Maandag, 22 april 2013 11:33 uur, laatst gewijzigd op 24 april 2013 14:39 uur

Gilde Gemonde in de prijzen

Gilde Gemonde in de prijzen

Op de foto: Winnaars wintercompetitie: Wilfred van der Leest (A-klasse), Henk Voermans (B-klasse), Ad Kools (C-klasse) en Johan van Breugel (viertallenklassement).

Schutters van de gildes uit Boxtel, Liempde en Gemonde deden zondag een gooi naar de hoogste podiumplekken van de wintercompetitie kruisboog op wip schieten op het gildeterrein in Den Dungen. Wilfred van der Leest van het Sint-Joris & Sint-Catharinagilde uit Gemonde won in de A-klasse. Het Gemondse gilde ging ook met de eerste prijs in het viertallenklassement naar huis.

Van der Leest en Martien van de Loo, ook lid van het Gemondse gilde, waren de schutters die geen misser hebben laten noteren in de reguliere competitie. De vijf beste resultaten van de acht wedstrijden telden mee in deze wintercompetitie. Het duo stond hierdoor in de finale van de A-klasse en Van de Loo moest zijn meerdere erkennen in Van der Leest.

Het viertallenklassement, waarbij de beste zeven resultaten van de verschillende gilden worden opgeteld, werd net als voorgaande jaren gewonnen door de schutters van het Sint-Joris & Sint-Catharinagilde uit Gemonde met 413 punten.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Doornmalen electro Modecentrum Frans Theelen Beleef Boxtel Huidtherapie Olieenzo Meubelmakerijdenberg Peijnenburg Verzuimbegeleiding SNS Bank Uitvaartonderneming Bijnen Gemeente Boxtel Café zaal Kloosterzicht Geerts advies