20:25:28    donderdag, 02 juli 2020
brabants centrum logo
Maandag, 13 januari 2014 14:20 uur, laatst gewijzigd op 17 januari 2014 23:52 uur

Gilde Esch houdt koppelwedstrijd

Gilde Esch houdt koppelwedstrijd

Op de foto: Esch stond vorig jaar in het teken van het Nederlands Kampioenschap voor wipboomschutters. (Foto: Peter de Koning).

Het Sint-Willebrordusgilde in Esch organiseert zondag 19 januari een openbare koppelwedstrijd om geïnteresseerden kennis te laten maken met het geweerschieten op de wip. Iedereen is vanaf 13.00 uur welkom op het schietterrein aan de Haarenseweg in Esch.

Vorig jaar organiseerde het Essche gilde het Nederlands kampioenschap opgelegd wipschieten. Casper van de Ven en John van Krieken behaalden het Nederlands korpskampioenschap jeugd. In dat kader en om zowel volwassenen als jeugd kennis te laten maken met de sport, organiseert het gilde een koppelwedstrijd.

Volwassenen en jongeren vanaf groep 8 van de basisschool kunnen onder begeleiding van ervaren schutters deelnemen aan een wedstrijd voor tweetallen. Er wordt geschoten in de categorieën jeugd, geoefende schutters en ongeoefende schutters. In verband met wettelijke bepalingen is legitimatie verplicht. De kosten bedragen twee euro per schietkaart (twaalf schoten).

Voor de jongere jeugd is gelegenheid om te schieten met de luchtbuks. Ook toeschouwers zijn welkom.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Café zaal Kloosterzicht buisman optiek Doornmalen electro Huidtherapie Alfa Olieenzo Toverboom Meubelmakerijdenberg TopSlank Elan Bikes support Filipe EmielTechniek Uitvaartonderneming Bijnen Podium Boxtel Geerts advies Geld en Makelaardij