01:05:45    maandag, 22 juli 2019
brabants centrum logo
Zaterdag, 27 december 2014 08:54 uur, laatst gewijzigd op 27 december 2014 08:57 uur

Gezelligheid troef bij Kerst In

Gezelligheid troef bij Kerst In

Op de foto: Buurten, kaarten en vooral heel veel gezelligheid blijven de belangrijkste ingrediënten van de traditionele Kerst-In op Tweede Kerstdag. Op de achtergrond zangduo Christa Langenhuijsen en Wil van Son. (Foto: Peter de Koning)

Kaarten, buurten en een drankje. Kerstkoeken, koffie met kerstbrood, lekkere hapjes. En vooral: heel veel gezelligheid. De traditionele Kerst-In op Tweede Kerstdag blijft voor veel Boxtelaren een fijn uitje.

Ongeveer tachtig bezoekers kwamen vrijdag bijeen in gemeenschapshuis De Rots aan de Nieuwe Nieuwstraat. De helft daarvan meldde zich vooraf aan voor het avondeten. Na een middag vol gezelligheid genoten zij samen van een uitgebreide Brabantse koffietafel. Het was de vierentwintigste keer dat de Kerst-In werd gehouden.

,,Met iets meer aanmeldingen dan in 2013. Volgend jaar vieren we ons zilveren jubileum. We zullen eens kijken of we dan op een of andere manier iets extra’s kunnen doen”, vertelde Marinus Steenbakkers namens het organiserende team. Zangduo Christa Langenhuijsen en Wil van Son en organist Willie van den Broek zorgden geheel belangeloos voor de muzikale omlijsting. Voor Van den Broek was het al de drieëntwintigste keer dat hij present was op de Kerst-In.

Auteur: Peter de Koning

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Meubelmakerijdenberg Café zaal Kloosterzicht Peijnenburg Verzuimbegeleiding Geerts advies Geld en Makelaardij Modecentrum Frans Theelen Gemeente Boxtel Beleef Boxtel Doornmalen electro Proef Culinair Olieenzo