08:03:27    zondag, 05 juli 2020
brabants centrum logo
Zondag, 06 oktober 2013 18:19 uur, laatst gewijzigd op 09 oktober 2013 12:27 uur

Gezellige drukte tijdens Herfstfair

Gezellige drukte tijdens Herfstfair

Op de foto: Bezoekers aan de Herfstfair konden meewerken aan een groots breiwerk. Het resultaat? Een sjaal voor Jas de Keistamper. (Foto: Peter de Koning).

De eerste editie van de Herfstfair in hartje Boxtel mag een succes worden genoemd. Vele bezoekers kwamen naar het centrum voor de vele activiteiten die te vinden waren. Vers appelsap proeven, een vaartocht maken over de Dommel, genieten van lekkere hapjes en de Sint-Petrusbasiliek bekijken maakten deel uit van het volle programma.

Het prachtige herfstweer bracht veel bezoekers op de been. Onder het motto Kijk!Boxtel konden inwoners op ludieke wijze kennismaken met projecten in de gemeente Boxtel. Tijdens een vaartocht over de Dommel konden deelnemers hun woonplaats bewonderen vanaf het water. Ook een bezoek aan de Sint-Petrusbasiliek was erg in trek. Hier leerden Boxtelaren meer over de geschiedenis.

Op en rond de Markt waren allerlei kraampjes opgezet. Bezoekers konden genieten van allerlei hapjes, tevens werd de laatste mode gepresenteerd door Boxtelse kleding- en schoenenzaken. Ook voor jeugdige bezoekers was er van alles te beleven: knutselen, gezelschapsspelletjes en breien. En natuurlijk zaten ook de terrassen overvol...

In Brabants Centrum van donderdag 10 oktober uitgebreid aandacht voor alle activiteiten tijdens de Herfstfair.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Toverboom Geerts advies Filipe Beleef Boxtel Elan Bikes support Geld en Makelaardij Podium Boxtel buisman optiek EmielTechniek Uitvaartonderneming Bijnen Café zaal Kloosterzicht Alfa Huidtherapie Remax-optimus Doornmalen electro Olieenzo