18:56:38    zondag, 21 juli 2019
brabants centrum logo
Zondag, 14 december 2014 21:23 uur, laatst gewijzigd op 14 december 2014 21:28 uur

Gezellige drukte in centrum Boxtel

Gezellige drukte in centrum Boxtel

Op de foto: De Markt in Boxtel met de nostalgische kermis. (Foto: Peter de Koning).

De nostalgische kermis en de kerstfair trokken zondagmiddag een gezellige drukte in het centrum van Boxtel. Op de Markt waagden kinderen met hun ouders een rondje in de rups of het reuzenrad. In de andere straten boden standhouders hun waren aan de mensen die al lopende konden luisterden naar verschillende optredens door muzikanten van lokale muziekverenigingen.

Het was een groot verschil met vrijdagavond toen de nostalgische kermis werd geopend. De regen hield de mensen thuis, maar zondagmiddag scheen de zon, wat de temperatuur die net zo hoog was als de vrijdag, minder koud aanvoelen.

De bezoekers kochten vooral eten. En dat was er in overvloed. Oliebollen, verse strooptwafels en ook oosterse snacks vielen in de smaak. Tegenover café Rembrandt stond een bus van het televisieprogramma 'All you need is love'. Wie het wou kon daar voor de camera alvast iemand een valentijnswens toewensen. Carnavalszaterdag valt op 14 februari tegelijk met valentijnsdag. Alle valentijnswensen worden dan achter elkaar vertoond op een groot scherm tijdens het Waggelpodium dat op de dezelfde dag plaatsvindt.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Gemeente Boxtel Huidtherapie Peijnenburg Verzuimbegeleiding Geerts advies Uitvaartonderneming Bijnen Café zaal Kloosterzicht Olieenzo Modecentrum Frans Theelen Doornmalen electro Beleef Boxtel Proef Culinair