03:31:19    maandag, 22 juli 2019
brabants centrum logo
Zaterdag, 09 november 2013 16:15 uur, laatst gewijzigd op 11 november 2013 11:30 uur

Gewonde op Schijndelsedijk

Gewonde op Schijndelsedijk

Op de foto: De bestuurder van de witte auto is met nekklachten overgebracht naar een ziekenhuis. (Foto: Albert Stolwijk).

UPDATE - Een 52-jarige automobilist uit Boxtel heeft zaterdagmiddag tegen twee uur een aanrijding veroorzaakt op de Schijndelsedijk in Boxtel. Hij wilde linksaf de Sint-Lambertusweg op rijden. Daarbij zag hij een tegemoet komende auto over het hoofd. De chauffeur van dat voertuig is met nekklachten naar het ziekenhuis gebracht.

Vanaf de voorsorteerstrook wilde de Boxtelaar in zijn terreinwagen met aanhanger afslaan naar Gemonde. Hij merkte te laat de tegemoetkomende auto op, die van Schijndel onderweg was naar Boxtel. De chauffeur daarvan raakte ook nog een auto die op de Sint-Lambertusweg stond te wachten om de Schijndelsedijk op te rijden. De man wiens identiteit niet bekend is bij de politie, is door een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Aanvankelijk leek er sprake van ernstig letsel, maar bij nader inzien had het slachtoffer alleen nekklachten.

Eerder werd bericht dat het om een vrouw zou gaan. Ooggetuigen, onder wie iemand die eerste hulp heeft verleend, hebben de redactie laten weten dat het slachtoffer een man is.

 

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Doornmalen electro Olieenzo Gemeente Boxtel Café zaal Kloosterzicht Peijnenburg Verzuimbegeleiding Geerts advies Uitvaartonderneming Bijnen Geld en Makelaardij Meubelmakerijdenberg Beleef Boxtel Proef Culinair