18:08:52    zaterdag, 20 juli 2019
brabants centrum logo
Zondag, 19 mei 2013 18:16 uur, laatst gewijzigd op 19 mei 2013 18:20 uur

Gevarieerde 5e editie Limuscene

Gevarieerde 5e editie Limuscene

Op de foto: Maud Stubbe trad zondagmiddag tijdens Limuscene samen met haar zus Renée op in de kiosk. (Foto: Peter de Koning).

Het Liempdse festival Limuscene, dat zondag haar vijfde editie beleefde, leek ook dit jaar weer patent te hebben op mooi weer. Honderden mensen genoten zondagmiddag in het zonnetje van een variëteit aan optredens in de kiosk en een tent in het centrum van Liempde.

Ook dit jaar wist de organisatie weer een muziekprogramma aan het publiek te presenteren waar voor ieder wat wils bij zat, zoals rockmuziek en ballads. ,,Ieder jaar hebben we het programma zo rond”, aldus Kees Berkelmans van de organisatie. ,,Dat is een combinatie van goed rondkijken door het jaar heen en artiesten die zichzelf bij ons melden.” Hij is zeer tevreden met de vijfde editie. ,,We hebben meer geïnvesteerd in kwaliteit door grotere en verbeterde geluidsinstallaties te plaatsen in de tent en de kiosk. En de sfeer is perfect.”

Voor de jeugd staat er in het centrum van Liempde een zweef- en draaimolen en ze kunnen zich vermaken met allerlei circusspelletjes. Ook de suikerspinnen en puntzakken friet waren populair. 

Tot en met 23.00 uur zijn er nog optredens te bekijken, onder wie de Boxtelse band Northern Lights (20.15).

TENT: 18.55 uur: Ever Since Lucy; 20.15 uur: Northern Lights; 21.30 uur: Act ’83.

KIOSK: 18.35 uur: Mateus; 19.55 uur: F-Tom.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Meubelmakerijdenberg Modecentrum Frans Theelen Doornmalen electro Café zaal Kloosterzicht Olieenzo Peijnenburg Verzuimbegeleiding Uitvaartonderneming Bijnen Geld en Makelaardij Geerts advies Gemeente Boxtel Beleef Boxtel