RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
05:55:56    vrijdag, 22 februari 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Maandag, 12 januari 2015 15:32 uur, laatst gewijzigd op 12 januari 2015 15:36 uur

Gevarieerd Dommelland Live

Gevarieerd Dommelland Live

De uitzending van Dommelland Live, het programma dat wekelijks op dinsdag van 20.30 tot 21.30 uur te zien is op Omroep Dommelland (kanaal 47 Ziggo), is zeer gevarieerd. Zo wordt aandacht besteed aan de aanslag op Charlie Hebdo in Parijs, carnaval, breakdance en artiest Harry Hendriks.

Terwijl veel mensen zich al voorbereiden op een gezellige carnaval, anderen druk bezig zijn met het uitvoeren van hun passie of beroep; breakdance, of samen muziek maken, gebeuren er ook zaken in de wereld die iedereen de adem even doet stokken.

Cartoonist Maarten Melis tekende als reactie op de aanslag op Charlie Hebdo een cartoon. Wat is zijn visie op deze situatie en hoe raakt dit hem als cartoonist? De voorzitter van de moskee in Boxtel, Hamid Omair hadden we ook uitgenodigd, tegelijkertijd nam hij zelf ook al contact met ons op om samen van gedachten te wisselen over de Islam en het gebeuren in Parijs.

Ook brengen jeugdprinses Maxi en haar adjudant Meike van Ploegersland brengen een bezoek aan de studio. In Liempde loopt het storm met de kaartverkoop van de zittingsavonden. Bestuurslid Reggie van Genuchten legt uit wat het geheim van dit succes is.

Ranil van Peperstraten en Tom van Duijnhoven zijn breakdancetalenten en laten dat bij Omroep Dommelland zien. Hoe diep zit hun passie en wat brengt het hen?

Deze uitzending wordt afgesloten met muzikale alleskunner Harry Hendriks. Hij geeft een liveoptreden en geeft een miniworkshop aan de gasten van Dommelland Live met bijzondere instrumenten. een live optreden van Harry, én Harry Hendriks gaat de gasten en de presentator een mini workshop geven met hele bijzondere instrumenten! (Foto: Ronald Rietman).

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Peijnenburg Verzuimbegeleiding Café zaal Kloosterzicht Huidtherapie Modecentrum Frans Theelen SNS Bank Olieenzo Gemeente Boxtel Geerts advies Doornmalen electro Meubelmakerijdenberg Proef Culinair Uitvaartonderneming Bijnen