07:25:22    maandag, 22 juli 2019
brabants centrum logo
Zaterdag, 16 juni 2012 12:34 uur, laatst gewijzigd op 17 juni 2012 16:37 uur

Gesprongen waterleiding in Boxtel

Gesprongen waterleiding in Boxtel

Op de foto: Een gesprongen waterleiding in de Sint-Severusstraat in Boxtel zorgde zaterdag voor enige wateroverlast. (Foto: Albert Stolwijk).

De brandweer van Boxtel rukte zaterdagmorgen rond de klok van kwart voor twaalf uit voor een gesprongen waterleiding in de Sint-Severusstraat. Postcommandant Theo Clijnk kwam samen met een collega poolshoogte nemen, de politie zette de straat op de bewuste plek tijdelijk af met linten.

,,Die linten zijn nodig om ervoor te zorgen dat automobilisten niet in een kuil rijden. Dan zijn we verder van huis",  liet Clijnk weten. ,,De oorzaak weten we nog niet, maar het water kan hier in ieder geval goed wegstromen. Dadelijk komt Brabant Water om het probleem te verhelpen. Wij hoeven hier verder niet in actie te komen. Incidenten met gesprongen waterleidingen komen ongeveer twee tot drie keer per jaar voor."  

Auteur: Stefan Latijnhouwers

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Gemeente Boxtel Meubelmakerijdenberg Peijnenburg Verzuimbegeleiding Modecentrum Frans Theelen Geld en Makelaardij Huidtherapie Uitvaartonderneming Bijnen Beleef Boxtel Proef Culinair Doornmalen electro Olieenzo