RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
21:22:12    woensdag, 20 februari 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Zondag, 25 augustus 2013 14:31 uur, laatst gewijzigd op 25 augustus 2013 16:25 uur

Geslaagde kofferbaksale in Liempde

Geslaagde kofferbaksale in Liempde

Op de foto: Het evenemententerrein D'n Tip in Liempde veranderde zondag gedurende een paar uur in een kleurrijk en levendig handelscentrum. (Foto: Gerard Schalkx).

De Liempdse buurtvereniging Looeind hield zondag voor de eerste keer een kofferbaksale. Plaats van handeling was evenemententerrein D’n Tip, dat transformeerde in een heus handelscentrum. ,,Met bijna veertig deelnemers en veel belangstellenden zijn we dik tevreden. Bovendien is het droog en niet te warm. Prima weertje”, liet medeorganisator Walther Jacobs weten.

De bezoekers, die meteen vanaf het begin in groten getale aanwezig waren, konden kiezen uit een groot aanbod van verschillende voorwerpen, attributen en hebbedingetjes zoals gereedschap, planten, kleren en stropdassen, fietsen, spelletjes, schilderijen en speelgoed.

Jacobs: ,,We waren twee uur voor aanvang van de verkoop aanwezig om alles in goede banen te leiden. Verder houden we tijdens de sale natuurlijk een oogje in het zeil, maar de deelnemers laden straks zelf hun boeltje weer in en vertrekken weer met de auto’s. We hebben natuurlijk vergunningen moeten regelen en veel werk gehad met de voorbereidingen, maar verder is het een heel overzichtelijke klus voor ons. De opbrengst is bedoeld voor onze vereniging, waaronder activiteiten voor de jeugd."

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

SNS Bank Olieenzo Huidtherapie Geerts advies Café zaal Kloosterzicht Beleef Boxtel Meubelmakerijdenberg Proef Culinair Uitvaartonderneming Bijnen Peijnenburg Verzuimbegeleiding Doornmalen electro Geld en Makelaardij