12:10:33    dinsdag, 23 juli 2019
brabants centrum logo
Vrijdag, 29 juni 2012 19:58 uur, laatst gewijzigd op 29 juni 2012 20:00 uur

Gemonde zwaait schoolverlaters uit

Gemonde zwaait schoolverlaters uit

Op de foto: Afscheid nemen van groep 8 in Gemonde gebeurt in stijl... (Foto: Peter de Koning).

De schoolverlaters van de Gemondse Sint-Lambertusschool hebben op de laatste dag voor de zomervakantie in stijl afscheid genomen van hun school. De 32 leerlingen werden in galakleding en met corsage in een open bus door de dorpskern gereden; bij de school werden ze opgewacht door veel ouders, grootouders en andere belangstellenden.

Maarten Schoones, vader van schoolverlater Christy, wachtte het gezelschap in jacquet op. Eén voor een werden de leerlingen uitgenodigd uit de bus te stappen. Onder luid applaus liepen de fraai geklede en gekapte tieners over de rode loper, onder de ereboog door, naar de speelplaats. In het decor pasten twee stoere bodyguards, die de sterren voldoende veiligheid konden bieden.

Op de speelplaats werden de schoolverlaters opgewacht door alle leerlingen en leerkrachten van de groepen 1 tot en met 7. Directeur Pieter Lathouwers gaf aan dat de galaoutfit van de schoolverlaters wel eens het nieuwe schooluniform zou kunnen worden.

Lees meer in Brabants Centrum van donderdag 5 juli.

Auteur: Margo Bartelds

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Doornmalen electro Modecentrum Frans Theelen Peijnenburg Verzuimbegeleiding Geld en Makelaardij Gemeente Boxtel Geerts advies Beleef Boxtel Huidtherapie Meubelmakerijdenberg Olieenzo Café zaal Kloosterzicht