09:05:55    woensdag, 26 juni 2019
brabants centrum logo
Zondag, 26 augustus 2012 15:16 uur, laatst gewijzigd op 27 augustus 2012 10:47 uur

Gemonde presenteert zich

Bij clubhuis Datmunda van de twee plaatselijke schuttersgilden liep zondagmiddag de eerste Gemondse kennismakingsdag van stapel. Vrijwel alle verenigingen presenteerden zich er met informatiestands en leuke presentaties.

De kennismakingsdag is opgezet onder auspiciën van de Leefbaarheidsgroep. ,,De wens was om iets te organiseren voor nieuwe inwoners, maar dat zijn er maar een paar. Daarom hebben we gekozen voor een presentatiedag voor álle dorpsbewoners. Als het aanslaat willen we dit over twee jaar opnieuw organiseren", vertelde Hans van der Schoot. De hoofdman van het gilde Sint-Joris & Sint-Catharina nam mede het initiatief voor het evenement.

Fanfare Sint-Lambertus blikte tijdens de ontmoetingsdag voor dorpsbewoners vooruit naar het eeuwfeest in 2014, beide gilden lieten hun eeuwenoude zilver en archiefstukken zien. Maar ook politiehondenvereniging Steeds Vooruit, carnavalsstichting De Mullukzuipertjes en wielertourclub Mon Plaisir waren van de partij.

Kinderen van dansschool Life verzorgden aanstekelijke demonstraties, onder meer op muziek uit de musical Annie.

Auteur: Henk van Weert

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Gemeente Boxtel Doornmalen electro Olieenzo Modecentrum Frans Theelen Proef Culinair Huidtherapie Geld en Makelaardij Uitvaartonderneming Bijnen Geerts advies Beleef Boxtel Meubelmakerijdenberg