06:14:37    zondag, 20 oktober 2019
brabants centrum logo
Vrijdag, 14 november 2014 09:42 uur, laatst gewijzigd op 23 november 2014 17:19 uur

Geen oplossing Kleine Aarde

Geen oplossing Kleine Aarde

Hoewel de Boxtelse gemeenteraad al meerdere malen vroeg om duidelijkheid over De Kleine Aarde, heeft ook het gesprek tussen wethouder Peter van de Wiel en directeur Tom Bade van Triple E nog geen helderheid gegeven.

Vorige week schoven de twee partijen aan tafel om te praten over de forse huurachterstand. Triple E heeft nog altijd niet kunnen voldoen aan de financiële verplichtingen richting de gemeente Boxtel. Volgens de Triple E-directeur gaat het de goede kant op met De Kleine Aarde en groeit het aantal deelnemers en activiteiten. Wel stelde hij dat Triple E het financieel moeilijk heeft.

Bade werkt momenteel aan een plan voor verdere doorontwikkeling van De Kleine Aarde, waarbij hij zoekt naar verdere vergroting van draagkracht en draagvlak. Het college van B. en W. verwacht dat Bade nog deze week een nader geconcretiseerd plan indient. Als het college dit plan heeft bekeken en beoordeeld, wordt de gemeenteraad weer geïnformeerd. Dat zal rond 1 december zijn.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Proef Culinair Huidtherapie Olieenzo Café zaal Kloosterzicht Peijnenburg Verzuimbegeleiding Geld en Makelaardij Gemeente Boxtel EmielTechniek Geerts advies Uitvaartonderneming Bijnen Doornmalen electro