08:33:05    woensdag, 17 juli 2019
brabants centrum logo
Zaterdag, 10 mei 2014 08:14 uur, laatst gewijzigd op 10 mei 2014 17:09 uur

Geen grote schade door onweer

Geen grote schade door onweer

Het onweer dat vrijdagavond over Brabant trok heeft in de regio Boxtel niet tot grote problemen geleid. In Liempde rukte de brandweer uit vanwege een boom die door de storm was omgewaaid en op de Barrierweg lag, maar verder beef het rustig.

Boven grote delen van de provincie pakten zich grote wolken samen, wat voor een dreigend weerbeeld zorgde. De KNMI kwam met een waarschuwing voor gevaarlijk weer, maar die werd laat op de avond ingetrokken voor alle provincies.  

Op de Barrierweg in Liempde nabij het viaduct over de snelweg A2 versperde een boom de doorgang. Door het slechte weer was de boom omgewaaid en hing over de rijbaan en een naastgelegen zandpad. In samenwerking met een shovel van een omwonende werd de doorgang in rap tempo vrijgemaakt door de brandweer. Na een half uur kon het verkeer weer gebruikmaken van de Barrierweg, één van de voorrangswegen tussen Liempde en Boxtel.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Café zaal Kloosterzicht Geerts advies Peijnenburg Verzuimbegeleiding Olieenzo Proef Culinair Gemeente Boxtel Beleef Boxtel Doornmalen electro Huidtherapie Modecentrum Frans Theelen Meubelmakerijdenberg