RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
14:33:50    zaterdag, 19 januari 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Woensdag, 18 juni 2014 15:31 uur, laatst gewijzigd op 18 juni 2014 18:12 uur

'Geen geld voor Hobbendonken?'

\'Geen geld voor Hobbendonken?\'

Op de foto: Vlak na het bekend worden van een nieuw bestuursakkoord, togen demonstranten van basisschool De Hobbendonken naar het Boxtelse gemeentehuis. Zij eisten duidelijkhied van toenmalig formateur Peter van de Wiel. (Foto: Albert Stolwijk).

Oppositiepartij Balans vraagt het college van B. en W. van Boxtel of het klopt dat in het dekkingsplan voor de begroting van volgend jaar met geen woord wordt gerept over nieuwbouw van basisschool De Hobbendonken op het terrein van De Kleine Aarde. Het wordt tijd voor duidelijkheid, vindt raadslid Erica Vos.

Eind april toog een delegatie van leerlingen, ouders en leerkrachten van De Hobbendonken naar het gemeentehuis. Zij eisten duidelijkheid over het al dan niet doorgaan van nieuwbouw voor hun school op het terrein van De Kleine Aarde. Aanleiding was het nieuwe bestuursakkoord. Ruim vóór de zomervakantie zou er helderheid worden verschaft, beloofde het college van B. en W. Nu die er nog altijd niet is, trekt oppositiepartij Balans aan de bel.

Wethouder Marusjka Lestrade geeft via haar woordvoerder aan dat ze in overleg is met het schoolbestuur. Op de vermeende overvaltactiek gaat ze niet in. Op het uitblijven van antwoorden op de vragen van Balans, meldt ze dat deze volgende week in het college worden vastgesteld.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Proef Culinair Geld en Makelaardij Café zaal Kloosterzicht Beleef Boxtel Geerts advies Modecentrum Frans Theelen Olieenzo Gemeente Boxtel Doornmalen electro SNS Bank Meubelmakerijdenberg