RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
06:56:52    zondag, 17 februari 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Zaterdag, 07 december 2013 15:57 uur, laatst gewijzigd op 08 december 2013 09:54 uur

Geen brood bij bakker Oosterhof

Geen brood bij bakker Oosterhof

Op de foto: In de vestiging van bakkerij De Leijer in winkelcentrum Oosterhof waren zaterdag lege schappen te zien. (Foto: Gerard Schalkx).

De schappen van de vestiging van bakkerszaak De Leijer in winkelcentrum Oosterhof boden zaterdag een lege aanblik. Oorzaak was de grote uitslaande brand in de nacht van vrijdag op zaterdag in het pand aan de Sint-Severustraat, waar de bakkerij gevestigd is.

,,We kunnen alleen wat restjes van gisteren aanbieden en broodproducten uit de vriezer, maar verder hebben we helemaal niks", lieten de aangeslagen medewerkers zaterdag rond de klok van twaalf uur weten. ,,We gaan vandaag daarom eerder dicht. Gelukkig hebben onze klanten alle begrip voor de situatie en is het mooi om te zien hoe ze met ons meeleven. Ook de mensen die geen brood nodig hebben, wippen even binnen om een praatje te maken en ons een hart onder de riem te steken. Dat kunnen we nu heel heel goed gebruiken."

De plannen om de door brand verwoeste bakkerswinkel in de wijk Selissenwal tijdelijk te verhuizen naar het voormalige pand van de Kringapotheek aan de Van Beekstraat en op een andere locatie brood te bakken, konden de personeelsleden van de vestiging in Boxtel-Oost nog niet bevestigen. Volgens de medewerkers zijn de eigenaren Tiny en Anjo Schalkx van bakkerij de Leijer druk bezig met het zoeken naar een oplossing, maar is er nog niets concreet. ,,We hopen maandag of dinsdag gewoon weer in bedrijf te zijn, maar dat is even afwachten."

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Gemeente Boxtel Uitvaartonderneming Bijnen Olieenzo Café zaal Kloosterzicht Doornmalen electro Beleef Boxtel Huidtherapie SNS Bank Geld en Makelaardij Modecentrum Frans Theelen Geerts advies Meubelmakerijdenberg