19:02:16    zondag, 05 juli 2020
brabants centrum logo
Zaterdag, 07 december 2013 15:57 uur, laatst gewijzigd op 08 december 2013 09:54 uur

Geen brood bij bakker Oosterhof

Geen brood bij bakker Oosterhof

Op de foto: In de vestiging van bakkerij De Leijer in winkelcentrum Oosterhof waren zaterdag lege schappen te zien. (Foto: Gerard Schalkx).

De schappen van de vestiging van bakkerszaak De Leijer in winkelcentrum Oosterhof boden zaterdag een lege aanblik. Oorzaak was de grote uitslaande brand in de nacht van vrijdag op zaterdag in het pand aan de Sint-Severustraat, waar de bakkerij gevestigd is.

,,We kunnen alleen wat restjes van gisteren aanbieden en broodproducten uit de vriezer, maar verder hebben we helemaal niks", lieten de aangeslagen medewerkers zaterdag rond de klok van twaalf uur weten. ,,We gaan vandaag daarom eerder dicht. Gelukkig hebben onze klanten alle begrip voor de situatie en is het mooi om te zien hoe ze met ons meeleven. Ook de mensen die geen brood nodig hebben, wippen even binnen om een praatje te maken en ons een hart onder de riem te steken. Dat kunnen we nu heel heel goed gebruiken."

De plannen om de door brand verwoeste bakkerswinkel in de wijk Selissenwal tijdelijk te verhuizen naar het voormalige pand van de Kringapotheek aan de Van Beekstraat en op een andere locatie brood te bakken, konden de personeelsleden van de vestiging in Boxtel-Oost nog niet bevestigen. Volgens de medewerkers zijn de eigenaren Tiny en Anjo Schalkx van bakkerij de Leijer druk bezig met het zoeken naar een oplossing, maar is er nog niets concreet. ,,We hopen maandag of dinsdag gewoon weer in bedrijf te zijn, maar dat is even afwachten."

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Filipe Remax-optimus Café zaal Kloosterzicht Doornmalen electro Toverboom Huidtherapie Elan Bikes support Beleef Boxtel Geerts advies Alfa Olieenzo Uitvaartonderneming Bijnen Meubelmakerijdenberg TopSlank buisman optiek EmielTechniek