RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
16:44:07    donderdag, 18 april 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Donderdag, 04 april 2013 11:23 uur, laatst gewijzigd op 06 april 2013 13:40 uur

Geen Rabo Beach Break dit jaar

Geen Rabo Beach Break dit jaar

Op de foto: Jaarlijks wordt op de Boxtelse Markt de Rabo Beach Break gehouden. De organisatie heeft het evenement dit jaar afgeblazen. (Foto: Gerard Schalkx).

Rabo Beach Break, het volleybal- en muziekevenement dat vorig jaar haar derde editie in Boxtel beleefde, gaat dit jaar niet door. Vanwege protesten van winkeliers, omwonenden en verschillende horecaondernemers is het evenement van de agenda geschrapt, zo meldt Jip van Krieken van de organisatie. Het is onduidelijk of het sportevenement wel doorgaat.

Na de derde editie van Rabo Beach Break, die vorig jaar plaatsvond, werd door een aantal omwonenden, winkeliers en horecaondernemers geprotesteerd tegen geluidsoverlast door het evenement. ,,We hebben overleg gehad met de gemeente en een aantal actiepunten opgesteld om de groepering tegemoet te komen", aldus Van Krieken. De gemeente adviseerde de organisatie echter vorige week het evenement af te blazen, omdat de groepering volgens haar te sterk stond qua regelgeving. ,,Het is jammer dat hierdoor een evenement wordt afgelast dat door heel veel jongeren wordt bezocht", vindt Van Krieken.

Inmiddels is er een Facebookpagina aangemaakt waar iedereen zich kan uitspreken over het evenement. Zie www.facebook.com/steun.beachvolleyboxtel.

Lees meer over de Rabo Beach Break in het Brabants Centrum van donderdag 4 april.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Geld en Makelaardij Geerts advies Peijnenburg Verzuimbegeleiding Beleef Boxtel Modecentrum Frans Theelen Doornmalen electro Uitvaartonderneming Bijnen Meubelmakerijdenberg Café zaal Kloosterzicht Olieenzo Proef Culinair Huidtherapie