21:44:04    dinsdag, 23 juli 2019
brabants centrum logo
Dinsdag, 18 februari 2014 11:26 uur, laatst gewijzigd op 18 februari 2014 14:04 uur

Gaslek op Bosscheweg

Gaslek op Bosscheweg

Op de foto: Om een glasvezelkabel onder de Bosscheweg door te trekken, is dinsdag een gat onder het wegdek geboord. Daarbij werd een gasleiding geraakt. (Foto: Henk van Weert).

UPDATE - Bij boorwerkzaamheden voor de aanleg van een glasvezelkabel is dinsdagochtend rond elf uur een gasleiding geraakt. Dat gebeurde op de Bosscheweg, ter hoogte van de fietsoversteek tussen de Schelling en de Keizerstraat. De weg tussen de rotondes Dukaat en Munsel twee uur afgesloten voor doorgaand verkeer.

Medewerkers van netwerkbeheerder Enexis hadden zeker twee uur nodig om het gaslek te dichten, meldde een woordvoerder van de netwerkbeheerder ter plaatse. Een gespecialiseerde ploeg van de brandweer Vught verleende assistentie en adviseerde omwonenden hun deuren en ramen gesloten te houden. Tegen twee uur twitterde de gemeente dat de ramen weer open mochten.

 

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Meubelmakerijdenberg Doornmalen electro Beleef Boxtel Peijnenburg Verzuimbegeleiding Huidtherapie Gemeente Boxtel Proef Culinair Café zaal Kloosterzicht Olieenzo Geerts advies Modecentrum Frans Theelen