RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
22:39:43    zaterdag, 19 januari 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Zaterdag, 07 mei 2011 20:52 uur, laatst gewijzigd op 09 mei 2011 12:13 uur

Garagesale in Essche schuur

Garagesale in Essche schuur

Op de foto: In de dwarsdeelschuur van Friso Plantema worden allerlei goederen verkocht. De opbrengst is voor straatkinderen in Indonesië. (Foto: Peter de Koning).

In de dwarsdeelschuur van de familie Plantema aan de Baarschot in Esch werd vandaag een garagesale gehouden. De opbrengst van de verkochte spullen komt geheel ten goede aan de projecten van Igor van Laere. De oud-Liempdenaar werkt momenteel in de Indonesische stad Bandung. De garagesale is ook morgen en zaterdag 14 en zondag 15 mei geopend van 10.00 tot 17.00 uur.

De garagesale van Esschenaar Friso Plantema wordt ondersteund door Rotaryclub Boxtel-Oirschot-Haaren en de Loes Foundation. De dwarsdeelschuur staat vol met speelgoed, boeken, meubels, kleding, glazen en andere huisraad. ,,Het thema van deze garagesale is ’Liever kwijt dan rijk’”, vertelt Plantema. ,,De spullen zijn beschikbaar gesteld door leden van de Rotaryclub, vrienden en kennissen.”

Vanwege het mooie weer is nog rustig bij de garagesale. ,,Er zijn wel al wat mensen geweest om een leuk cadeau voor Moederdag te kopen”, meldt de organisator. ,,Vooral de boeken zijn altijd erg populair. Ze zijn ook nog zo goed als nieuws, de meeste boeken zijn maar één keer gelezen.”

Ook morgen en zaterdag 14 en zondag 15 mei is de garagesale geopend. ,,De laatste dag houden we opheffingsuitverkoop”, vertelt Plantema. ,,Want we willen natuurlijk zoveel mogelijk geld ophalen voor Igor van Laere.”

 

Auteur: Mariëlle Wijffelaars

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Modecentrum Frans Theelen Beleef Boxtel Doornmalen electro Café zaal Kloosterzicht Uitvaartonderneming Bijnen Proef Culinair Gemeente Boxtel Meubelmakerijdenberg Geerts advies Huidtherapie Olieenzo