RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
20:44:32    donderdag, 25 april 2019
brabants centrum logo
Zaterdag, 07 mei 2011 20:52 uur, laatst gewijzigd op 09 mei 2011 12:13 uur

Garagesale in Essche schuur

Garagesale in Essche schuur

Op de foto: In de dwarsdeelschuur van Friso Plantema worden allerlei goederen verkocht. De opbrengst is voor straatkinderen in Indonesië. (Foto: Peter de Koning).

In de dwarsdeelschuur van de familie Plantema aan de Baarschot in Esch werd vandaag een garagesale gehouden. De opbrengst van de verkochte spullen komt geheel ten goede aan de projecten van Igor van Laere. De oud-Liempdenaar werkt momenteel in de Indonesische stad Bandung. De garagesale is ook morgen en zaterdag 14 en zondag 15 mei geopend van 10.00 tot 17.00 uur.

De garagesale van Esschenaar Friso Plantema wordt ondersteund door Rotaryclub Boxtel-Oirschot-Haaren en de Loes Foundation. De dwarsdeelschuur staat vol met speelgoed, boeken, meubels, kleding, glazen en andere huisraad. ,,Het thema van deze garagesale is ’Liever kwijt dan rijk’”, vertelt Plantema. ,,De spullen zijn beschikbaar gesteld door leden van de Rotaryclub, vrienden en kennissen.”

Vanwege het mooie weer is nog rustig bij de garagesale. ,,Er zijn wel al wat mensen geweest om een leuk cadeau voor Moederdag te kopen”, meldt de organisator. ,,Vooral de boeken zijn altijd erg populair. Ze zijn ook nog zo goed als nieuws, de meeste boeken zijn maar één keer gelezen.”

Ook morgen en zaterdag 14 en zondag 15 mei is de garagesale geopend. ,,De laatste dag houden we opheffingsuitverkoop”, vertelt Plantema. ,,Want we willen natuurlijk zoveel mogelijk geld ophalen voor Igor van Laere.”

 

Auteur: Mariëlle Wijffelaars

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Beleef Boxtel Café zaal Kloosterzicht Doornmalen electro SNS Bank Gemeente Boxtel Peijnenburg Verzuimbegeleiding Uitvaartonderneming Bijnen Geld en Makelaardij Meubelmakerijdenberg Proef Culinair Geerts advies Olieenzo