RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
09:34:27    zaterdag, 23 februari 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Zaterdag, 22 juni 2013 22:26 uur, laatst gewijzigd op 24 juni 2013 16:38 uur

Gala JRL trekt veel publiek

Gala JRL trekt veel publiek

Op de foto: De eindexamenkandiaten van het JRL werden in de meest uiteenlopende voertuigen afgezet bij de rode loper aan de Konijnshoolsedreef, waaronder deze tractor. (Foto: Peter de Koning).

Er viel zaterdagavond ondanks het niet al te beste weer en de donkere wolken boven Boxtel weer veel te genieten tijdens het eindexamengala van het Jacob-Roelandslyceum. Prachtig uitgedoste koppeltjes, bestaande uit vijfde- en zesdejaars leerlingen, liepen over de rode loper die aan de Konijnshoolsdreef was uitgerold. De school hield het jaarlijkse evenement onder grote belangstelling van het publiek.

De scholieren werden ook dit jaar in de meest uiteenlopende voertuigen afgezet, waaronder schitterende oldtimers, een meterslange roze limousine, een jaquar, stoere sportcars, tractors, legervoertuigen, kraanwagens, mini-auto’s, skelters, motors met zijspannen en koetsen. De vrouwelijke JRL-scholieren stalen de show in prachtige galajurken en lopend op centimetershoge stilettohakken, terwijl ook de jongens er in hun smokings en nette pakken uitzagen om door een ringetje te halen. De fraai uitgedoste stelletjes oogsten veel goedkeurende blikken van de aanwezigen en af en toe zelfs applaus.

Saillant detail was dat het gala muzikaal opgeluisterd werd door big band 4 Swing, een orkest dat bestaat uit muzikanten uit alle kernen van de gemeente Haaren, onder wie de in Biezenmortel woonachtige rector Leon Spaan van het Jacob-Roelandslyceum.

Kijk voor meer foto's op de Facebookpagina van Brabants Centrum.

 

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Geld en Makelaardij Proef Culinair Modecentrum Frans Theelen Olieenzo Doornmalen electro Café zaal Kloosterzicht Meubelmakerijdenberg Peijnenburg Verzuimbegeleiding Beleef Boxtel SNS Bank Uitvaartonderneming Bijnen Geerts advies