23:02:48    zondag, 21 juli 2019
brabants centrum logo
Zaterdag, 22 juni 2013 22:26 uur, laatst gewijzigd op 24 juni 2013 16:38 uur

Gala JRL trekt veel publiek

Gala JRL trekt veel publiek

Op de foto: De eindexamenkandiaten van het JRL werden in de meest uiteenlopende voertuigen afgezet bij de rode loper aan de Konijnshoolsedreef, waaronder deze tractor. (Foto: Peter de Koning).

Er viel zaterdagavond ondanks het niet al te beste weer en de donkere wolken boven Boxtel weer veel te genieten tijdens het eindexamengala van het Jacob-Roelandslyceum. Prachtig uitgedoste koppeltjes, bestaande uit vijfde- en zesdejaars leerlingen, liepen over de rode loper die aan de Konijnshoolsdreef was uitgerold. De school hield het jaarlijkse evenement onder grote belangstelling van het publiek.

De scholieren werden ook dit jaar in de meest uiteenlopende voertuigen afgezet, waaronder schitterende oldtimers, een meterslange roze limousine, een jaquar, stoere sportcars, tractors, legervoertuigen, kraanwagens, mini-auto’s, skelters, motors met zijspannen en koetsen. De vrouwelijke JRL-scholieren stalen de show in prachtige galajurken en lopend op centimetershoge stilettohakken, terwijl ook de jongens er in hun smokings en nette pakken uitzagen om door een ringetje te halen. De fraai uitgedoste stelletjes oogsten veel goedkeurende blikken van de aanwezigen en af en toe zelfs applaus.

Saillant detail was dat het gala muzikaal opgeluisterd werd door big band 4 Swing, een orkest dat bestaat uit muzikanten uit alle kernen van de gemeente Haaren, onder wie de in Biezenmortel woonachtige rector Leon Spaan van het Jacob-Roelandslyceum.

Kijk voor meer foto's op de Facebookpagina van Brabants Centrum.

 

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Meubelmakerijdenberg Café zaal Kloosterzicht Gemeente Boxtel Huidtherapie Proef Culinair Olieenzo Uitvaartonderneming Bijnen Doornmalen electro Peijnenburg Verzuimbegeleiding Beleef Boxtel Geerts advies