RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
18:13:59    donderdag, 25 april 2019
brabants centrum logo
Zaterdag, 01 december 2012 10:27 uur, laatst gewijzigd op 02 december 2012 20:22 uur

G@zzerop in De Rots

G@zzerop in De Rots

Op de foto: 17 muzikanten uit Boxtel en Liempde treden zaterdag op tijdens G@zzerop in gemeenschapshuis De Rots. (Afbeelding: De Rots).

Het podium in gemeenschapshuis De Rots aan de Nieuwe Nieuwstraat wordt zaterdag 1 december vanaf 20.30 uur vrijgemaakt voor G@zzerop, een flitsende liveshow waaraan niet minder dan zeventien Boxtelse en Liempdse muzikanten, zangers en zangeressen deelnemen. De toegang is gratis.

De zeventienkoppige band brengt tal van hits uit de jaren zeventig en tachtig ten gehore. De zangpartijen worden vertolkt door Kees Berkelmans, Jet Mathijssen, Yvonne van Beers, Geertje van den Biggelaar, Gerlof Trommelen en Peter Hendriks. De band wordt gevormd door Gerald van Doorn (drums), Tom van Aarle (percussie), Jan van Hoof (toetsen), Johan van Eck (bas), Jan van 't Hof (gitaar) en de blazers Jan-Henri Grilis, Bart van den Heuvel, Maré Meijs, Maarten van Hoof, Ted van de Meulengraaf en René Hoffmans.

 

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Peijnenburg Verzuimbegeleiding Café zaal Kloosterzicht Proef Culinair Uitvaartonderneming Bijnen Gemeente Boxtel Beleef Boxtel Geerts advies SNS Bank Huidtherapie Meubelmakerijdenberg Doornmalen electro Geld en Makelaardij