23:45:41    dinsdag, 14 juli 2020
brabants centrum logo
Dinsdag, 22 mei 2012 21:08 uur, laatst gewijzigd op 22 mei 2012 21:14 uur

G-team ODC wint trofee

G-team ODC wint trofee

Op de foto: Het G-team van ODC won dinsdag met 5-4 van de veteranen en kreeg hiermee de wisselbeker in haar bezit. (Foto: Albert Stolwijk).

Het voetbalseizoen bij ODC wordt traditioneel afgesloten met een voetbalwedstrijd tussen het G-team en de veteranen. Zij streden dinsdag om de Broer Willemstrofee, vernoemd naar de Boxtelaar die onder andere het G-team trainde en bestuurslid was bij ODC. Na een spannende wedstrijd ging het G-team naar huis met de trofee.

De teams traden aan op het hoofdveld van sportpark Molenwijk. Ruim honderd mensen moedigden de spelers aan. Er vielen flink wat doelpunten en in de laatste minuten besliste het G-team de eindstand in haar voordeel. Het werd 5-4.

Laila Vroom en Erica Willems, de twee dochters van Broer Willems, reikten de trofee uit aan de winnende voetballers. Het duo neemt over twee weken deel aan het wielerevenement Alpe d’HuZes. Het veteranenelftal had voor de vrouwen nog een verrassing: een cheque van 750 euro. Zondag 27 mei organiseert het team een kaartmiddag in dansstudio Denziz. De gehele opbrengst gaat naar Laila en Erica. Meer informatie: www.odcvoetbal.nl.

Auteur: Annelieke van der Linden

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Remax-optimus TopSlank Toverboom Olieenzo buisman optiek Café zaal Kloosterzicht Doornmalen electro Geld en Makelaardij EmielTechniek Meubelmakerijdenberg Podium Boxtel Huidtherapie Filipe Geerts advies Elan Bikes support Beleef Boxtel