14:52:22    woensdag, 19 februari 2020
brabants centrum logo
Zondag, 06 juli 2014 13:57 uur, laatst gewijzigd op 06 juli 2014 13:58 uur

Friends of Europe in Bièvre

Friends of Europe in Bièvre

Een delegatie van tien personen van Friends of Europe vertrekt donderdag 10 juli per bus naar de Belgische plaats Bièvre voor de grote zomerontmoeting. Alle 28 dorpen die deel uitmaken van het Europees Charter zijn aanwezig.

De Essche delegatie bestaat uit tien personen: jongeren Koen Peek, Job Schapendonk, Thieu Verstijnen en Joep van de Sande en volwassenen Willy Vorstenbosch, Elly van den Broek, Herman van de Sande en Annie van der Heijden. Burgemeester Jeannette Zwijnenburg van de gemeente Haaren en Thea Heesemans, secretaris van Friends of Europe Esch, complementeren de groep.

Duurzaamheid staat centraal tijdens de ontmoeting. Zo wordt onder meer een bezoek gebracht aan een windmolenpark en gesproken over recycling. Ook in Samuel, het Portugese dorp waar de zomerontmoeting vorig jaar plaatsvond, stond het milieu centraal. Natuurlijk zijn ook uitstapjes naar bezienswaardigheden in de regio in het programma opgenomen. Bovendien is ruimte vrijgemaakt voor de finale van het wereldkampioenschap voetbal op zondag 13 juli om 21.00 uur. De delegatie verblijft tot en met maandag 14 juli in België.

 

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Olieenzo Doornmalen electro Geld en Makelaardij Toverboom Remax-optimus EmielTechniek Uitvaartonderneming Bijnen TopSlank buisman optiek Meubelmakerijdenberg Beleef Boxtel Huidtherapie Podium Boxtel Geerts advies Modecentrum Frans Theelen