08:37:17    woensdag, 17 juli 2019
brabants centrum logo
Donderdag, 29 september 2011 15:07 uur, laatst gewijzigd op 29 september 2011 15:08 uur

Frans Timmermans in Boxtel

Frans Timmermans in Boxtel

Op de foto: ... FRANS TIMMERMANS ...

Tweede Kamerlid Frans Timmermans van de Partij van de Arbeid brengt vrijdag 7 oktober een bezoek aan Boxtel. Met wethouder Anton van Aert en fractievoorzitter Tossy de Man van de lokale afdeling maakt hij een rondrit door Boxtel. Vervolgens wordt een discussiebijeenkomst gehouden in café En Garde.

De Boxtelse afdeling van de PvdA leidt Timmermans rond langs diverse locaties in de gemeente Boxtel. De tocht gaat onder meer langs bedrijventerrein Ladonk, het Centrum voor Jeugd en Gezin en de wijk Selissenwal. Ook wordt bedrijventerrein Vorst bezocht, waar de proefboring naar schaliegas is gepland. Tijdens de bijeenkomst in En Garde wordt gesproken over lokale, landelijke en Europese thema’s.

Timmermans werkte als ambtenaar op het ministerie van Buitenlandse Zaken en als secretaris van de ambassade in Moskou. Tevens was hij medewerker van Europees Commissaris Hans van den Broek. Van 2007 tot 2010 was Timmermans staatssecretaris van Buitenlandse Zaken. Sinds 2010 beheert hij in de Tweede Kamer de portefeuille Buitenlandse Zaken voor de PvdA.

Auteur: Mariëlle Wijffelaars

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Proef Culinair Meubelmakerijdenberg Gemeente Boxtel Modecentrum Frans Theelen Olieenzo Peijnenburg Verzuimbegeleiding Geld en Makelaardij Geerts advies Café zaal Kloosterzicht Uitvaartonderneming Bijnen Huidtherapie