RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
22:51:10    maandag, 22 april 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Zondag, 11 mei 2014 21:51 uur, laatst gewijzigd op 11 mei 2014 21:52 uur

'Formule Boer zoekt Band werkt'

\'Formule Boer zoekt Band werkt\'

Op de foto: Northern Lights was een van de toppers van Boer zoekt Band. De band besloot haar energieke set met een prachtige cover van Johnny Cash' Hurt. (Foto: Marc Cleutjens).

De zevende editie van popfestival Boer zoekt Band is zondagavond in Boxtel afgesloten door Fahrenheit Twins. Het festival trok ondanks de regen veel publiek naar café D'n Boer aan de Corpus; vooral de slotoptredens van Northern Lights en het met enkele gastmuzikanten versterkte Fahrenheit Twins waren populair bij de muziekliefhebbers.

Volgens de organisatoren Guido van Eijk en Jeroen van Lier was de regen beslist geen spelbreker voor het popfestival, dat lokale popbands een podium wil bieden. ,,Verschillende bandjes die hier vandaag opgetreden hebben, hebben een boeking voor een evenement of festival kunnen sluiten. Daarnaast hebben ze ook hier voor veel publiek kunnen spelen. En dat was en is ons doel: muzikanten een podium bieden", aldus Van Eijk. ,,De formule werkt."

Met alle partners en sponsors is Boer zoekt Band ook dit jaar een succes geworden; de regen deed daar niets aan af. ,,Natuurlijk is het jammer als het regent, maar het weer hebben we niet in de hand. We hebben met wat extra inzet het podium droog kunnen houden en ook ons publiek kon droog staan dankzij een grote tent die ook bij café De Kerk wordt gebruikt voor buitenoptredens", sprak Van Lier.

Lees meer over Boer zoekt Band in Brabants Centrum van 15 mei.

 

Auteur: Marc Cleutjens

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Modecentrum Frans Theelen Geld en Makelaardij Uitvaartonderneming Bijnen SNS Bank Gemeente Boxtel Peijnenburg Verzuimbegeleiding Meubelmakerijdenberg Beleef Boxtel Café zaal Kloosterzicht Olieenzo Proef Culinair Geerts advies