RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
17:51:02    zondag, 20 januari 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Donderdag, 11 september 2014 14:57 uur, laatst gewijzigd op 11 september 2014 14:58 uur

Filmopnamen bij BOT-finalisten

Filmopnamen bij BOT-finalisten

Op de foto: Han van Bodegom van JCI Dommelland interviewt media-adviseur Paul Melis van Brabants Centrum. De krant van Boxtel en omgeving is een van de genomineerden voor de BOT 2014. (Foto: Marc Cleutjens).

In de aanloop naar de finale van de Boxtelse Ondernemers Trofee worden momenteel filmopnamen gemaakt bij de zeven finalisten. Vandaag was de cameraploeg te gast bij Brabants Centrum. De finale van de BOT is op donderdag 6 november in Podium Boxtel.

Naast Stichting Brabants Centrum zijn nog zes bedrijven genomineerd voor de BOT; het betreft eetcafé De Deugniet, Innodak, Schoenmakerij Bas, Standby Thuiszorg, Stichting Promotie Projecten in Leefbaar Liempde (SPPiLL) en Unilux.

Ze krijgen allemaal bezoek van de cameraploeg, die een filmimpressie maakt van de werkzaamheden binnen de bedrijven en interviews opneemt met medewerkers. ,,De filmpjes worden op de finaleavond in Podium Boxtel vertoond", vertelt presentator Han van Bodegom van JCI Dommelland, dat de BOT organiseert. De opnamen werden gemaakt door filmmaker Bas van den Biggelaar van Basman Creëert.

Tijdens de finale van de BOT worden de genomineerden verder voorgesteld. Een deskundige jury zal beoordelen welke kandidaten de meeste punten scoren om in aanmerking te komen voor de trofee.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

SNS Bank Gemeente Boxtel Doornmalen electro Geerts advies Uitvaartonderneming Bijnen Beleef Boxtel Huidtherapie Café zaal Kloosterzicht Olieenzo Geld en Makelaardij Modecentrum Frans Theelen