09:21:28    woensdag, 17 juli 2019
brabants centrum logo
Dinsdag, 27 november 2012 09:46 uur, laatst gewijzigd op 27 november 2012 10:04 uur

Fileleed A2 door verkeersongeval

Fileleed A2 door verkeersongeval

Op de foto: De brandweer constateerde een lekkende LPG-tank bij één van de personenauto's die bij het verkeersongeval betrokken was. (Foto: Sander van Gils).

Een botsing tussen twee personenauto's dinsdagochtend rond 07.30 uur zorgde voor lange files op de rijksweg A2 ter hoogte van Boxtel. De snelweg tussen 's-Hertogenbosch en Eindhoven werd tijdelijk afgesloten om de voertuigen te bergen.

Bij de kop-staart aanrijding tussen twee personenauto's ontstond een LPG-lekkage in een van de voertuigen. De brandweer kwam ter plaatse en zorgde ervoor dat de LPG-damp zich niet verder kon verspreiden.

Beide voertuigen werden na anderhalf uur geborgen, zodat de snelweg weer kon worden vrijgegeven. Ook een ambulance was aanwezig bij het verkeersongeval. Het is onbekend of er gewonden zijn gevallen bij het ongeluk.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Geerts advies Gemeente Boxtel Doornmalen electro Proef Culinair Uitvaartonderneming Bijnen Huidtherapie Café zaal Kloosterzicht Peijnenburg Verzuimbegeleiding Meubelmakerijdenberg Geld en Makelaardij Modecentrum Frans Theelen