16:53:03    maandag, 22 juli 2019
brabants centrum logo
Zaterdag, 22 september 2012 19:27 uur, laatst gewijzigd op 22 september 2012 19:33 uur

File noord/zuid-as door werk A2

File noord/zuid-as door werk A2

Op de foto: Deze file, zaterdagochtend rond halfelf, was tekenend voor de drukte op de noord/zuid-as. (Foto: Henk van Weert).

De wegwerkzaamheden op de oostelijke rijbaan van de rijksweg A2 leiden ertoe dat zich op de Boxtelse noord/zuid-as vrijwel de hele zaterdag één lang lint met auto's vormde. Het lijkt er op dat dit niet tot grote problemen leidde.

De werkzaamheden in verband met de verbreding van de A2 (van tweemaal twee naar tweemaal drie rijbanen) leidt dit weekeinde tot veel drukte op de secundaire wegen. Met name op de Eindhovenseweg, Brederodeweg en Bosscheweg in Boxtel (de zogeheten noord/zuid-as) vormde zich vrijwel de hele dag een lange rij met auto's in noordelijke richting.

De A2 tussen knooppunten Ekkersweijer (Eindhoven) en Vught is tot en met maandag 24 september 06.00 uur afgesloten in noordelijke richting.

Auteur: Henk van Weert

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Modecentrum Frans Theelen Café zaal Kloosterzicht Uitvaartonderneming Bijnen Geerts advies Gemeente Boxtel Olieenzo Meubelmakerijdenberg Geld en Makelaardij Doornmalen electro Huidtherapie Proef Culinair