01:38:24    maandag, 22 juli 2019
brabants centrum logo
Dinsdag, 16 april 2013 10:24 uur, laatst gewijzigd op 16 april 2013 10:29 uur

Fietspad Esch - A2 klaar

Fietspad Esch - A2 klaar

Op de foto: Een tractor poetste vorige week het vrij liggend fietspad op. Inmiddels kunnen fietsers gebruikmaken van dit traject naast de Gestelseweg en de Esscheweg. (Foto: Albert Stolwijk).

De Gestelseweg en de Esscheweg waren vorige week afgesloten voor doorgaand verkeer. De rijbaan werd van een nieuwe laag asfalt voorzien. Inmiddels zijn de werkzaamheden afgerond.

De betonnen laag van het vrijliggend fietspad naast de Gestelseweg en de Esscheweg is sinds vorige week aangelegd en dat was voor verschillende fietsers het teken om alvast gebruik te maken van het traject.

De rijbaan kreeg een nieuwe asfaltlaag waarbij de huidige fietssuggestiestroken en het rode asfalt verdwijnen. Met behulp van nieuwe markeringen wordt een 60-kilometerweg gecreëerd. Tijdens de voorbereidende werkzaamheden troffen de medewerkers van Heijmans een bijzonder stuk straatwerk aan: de Gestelseweg van vroeger met een visgraatmotief. Dit weggetje is 2.80 meter breed en valt in het niet bij de 5.80 meter lange vernieuwde rijbaan en het vrijliggend fietspad die er nu liggen…

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Modecentrum Frans Theelen Huidtherapie Peijnenburg Verzuimbegeleiding Meubelmakerijdenberg Doornmalen electro Geerts advies Beleef Boxtel Uitvaartonderneming Bijnen Geld en Makelaardij Olieenzo Gemeente Boxtel