03:45:11    zaterdag, 20 juli 2019
brabants centrum logo
Zaterdag, 29 oktober 2011 15:26 uur, laatst gewijzigd op 29 oktober 2011 15:32 uur

Fietsersbond houdt verlichtingsactie

Fietsersbond houdt verlichtingsactie

Op de foto: Wethouder Wim van der Zanden liet zaterdagmiddag zijn fietsverlichting controleren. (Foto: Peter de Koning).

De Boxtelse Fietsersbond controleerde zaterdag in het centrum de verlichting van diverse fietsen. Boxtelaren konden terecht in de Rechterstraat waar vijf leden van de Fietsersbond de lampen controleerden en kleine reparaties uitvoerden.

De actie werd op diverse plaatsen in Nederland gehouden. De Fietsersbond wil er hiermee voor zorgen dat fietsers goed zichtbaar zijn. ,,De meeste problemen komen door lege batterijen of een kapot lampje", vertelde Pierre van den Oord van de Fietsersbond. ,,Als er grotere problemen zijn, kunnen Boxtelaren vandaag terecht bij diverse fietsenmakers voor reparaties. Men betaalt uitsluitend de materiaalkosten."

Wethouder Wim van der Zanden was één van de Boxtelaren die de fiets liet controleren. Voor de leden van de Fietsersbond viel weinig eer te behalen: de fiets van Van der Zanden bleek prima in orde. ,,Dit is een mooi initiatief", stelde Van der Zanden. ,,Ik hoop dat veel Boxtelaren hun fiets voor de winter laten controleren. Goede verlichting is ontzettend belangrijk." 

Auteur: Mariëlle Wijffelaars

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Huidtherapie Meubelmakerijdenberg Gemeente Boxtel Doornmalen electro Geld en Makelaardij Café zaal Kloosterzicht Peijnenburg Verzuimbegeleiding Beleef Boxtel Modecentrum Frans Theelen Proef Culinair Olieenzo