RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
20:00:52    maandag, 22 april 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Dinsdag, 27 mei 2014 12:40 uur

Feestweekend bij Geitenwei

Feestweekend bij Geitenwei

In de Geitenwei in de Boxtelse wijk Selissenwal wordt zaterdag 31 mei en zondag 1 juni een speciaal weekeinde voor jong en oud georganiseerd. Zo is er zaterdag een tweedehands markt en schminkhoek en staat zondag in het teken van muziek.

Iedereen is zaterdag tussen 11.00 en 16.00 uur welkom bij de Geitenwei. Zo wordt een markt georganiseerd met het thema ’Ik zoek, ik heb’. Mensen die graag spullen willen verkopen, kunnen een plek van drie meter breed huren voor twee euro door een e-mail te sturen naar geitenweiboxtel@hotmail.com. Verkopers moeten zelf zorgen voor een kleed of tafel.

Die dag is er ook een schminkhoek ingericht, er zijn demonstraties van de EHBO-vereniging, Nicole van Spaendonk van Buurtsport Boxtel geeft een sportieve demonstratie en er is een ballonnenclown aanwezig.

Op zondag wordt een muzikale middag georganiseerd. Voorafgaand aan dit programma wordt nog een demonstratie verzorgd door een hondensportvereniging en is er een korte cursus salsadansen. Vervolgens vinden optredens plaats van artiesten uit Boxtel en omgeving, zoals Antoinette van den Nieuwenhuizen, Arno en Lenny. Zij laten muzikale klanken horen in de Geitenwei. Het publiek is welkom tussen 12.00 en 18.00 uur.

Tijdens het weekend worden loten verkocht waarmee mensen prijzen kunnen winnen. Ook staat er een terras waar bezoekers kunnen genieten van een hapje en drankje. Toegang tot het feestelijke weekend is gratis.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

SNS Bank Peijnenburg Verzuimbegeleiding Café zaal Kloosterzicht Modecentrum Frans Theelen Meubelmakerijdenberg Doornmalen electro Proef Culinair Gemeente Boxtel Geld en Makelaardij Olieenzo Beleef Boxtel Geerts advies