RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
01:53:11    zaterdag, 23 februari 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Dinsdag, 24 september 2013 10:49 uur, laatst gewijzigd op 24 september 2013 10:52 uur

Feestweekend bij De Rots

Feestweekend bij De Rots

Stichting Gemeenschapshuis De Rots wil meer activiteiten organiseren. Zo wordt zaterdag 28 september voor de eerste keer het evenement ’Benefiet De Rots’ gehouden. De deuren zijn geopend van 20.00 tot 01.00 uur.

Het doel van het evenement is meer mensen naar De Rots te trekken. Bestuursvoorzitter Yvonne Snijders: ,,We zijn blij dat we weer geopend zijn en dat vieren we met een muzikale happening en hapjes. De organisatie vraagt géén entreegeld; de avond is toegankelijk voor iedereen. Alleen de drankjes zijn voor eigen rekening."

Behalve een deejay zorgen zaterdag vier bands voor de muzikale omlijsting: No Elevator, Guess What, Mateus en de Jean Louis Fournier Band. Het geheel wordt aan elkaar gepraat door de Boxtelse zanger Jordy van den Boer.

De Rots neemt ook deel aan de derde editie van de Boxtel Oost Dag. In en rond het gemeenschapshuis is zondag 29 september van alles te doen. Zo kan het publiek buiten op het terras luisteren naar muziek van de Gimmese Kapel, het Dükerskoor, het Brukels muziekske, Big Band Boxtel, ’t Herriemenieke en de Aggemarvanhuisaf Band. Ook voor eten en drinken wordt gezorgd, waaronder hamburgers en worstjes en een tent met andere lekkernijen. Kinderen kunnen genieten van ranja, snoep en chips. De bezoekers kunnen binnen deelnemen aan creatieve of spirituele workshops of een optreden bijwonen van de bands The Pick Pockets, Rolling Bill and the General en The Rock.

 

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Olieenzo Doornmalen electro Geld en Makelaardij Gemeente Boxtel Meubelmakerijdenberg Café zaal Kloosterzicht SNS Bank Huidtherapie Beleef Boxtel Peijnenburg Verzuimbegeleiding Uitvaartonderneming Bijnen Proef Culinair