RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
06:33:59    dinsdag, 20 november 2018
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Vrijdag, 05 september 2014 16:46 uur

Feestelijke opening ODC-clubhuis

Feestelijke opening ODC-clubhuis

Zaterdag 6 september neemt voetbalclub ODC het nieuwe clubhuis in sportpark Wagenaars in gebruik. Compleet met eigentijdse kantine, moderne kleedkamers, een professioneel wedstrijdsecretariaat en natuurlijk een materialenhok voor ballen, hesjes en andere attributen.

De kampioenen van ODC die in het voorjaar van 1998 de titel veroverden na een 0-1 zege op Marvilde in Veldhoven zullen de officiële opening van het clubhuis opluisteren met een wedstrijd tegen de talenten van A1. Het duel tussen de oude glorie en de jeugd begint om 17.00 uur.

ODC maakt er een uitgebreid feest van in sportpark Wagenaars. Jeugdteams worden zaterdagmiddag om 12.45 uur verwacht voor een reeks onderlinge wedstrijden, die vanaf 13.00 uur op kunstgras worden gespeeld. De officiële opening volgt om 16.30 uur. Hoogtepunt wordt de onthulling van de nieuwe naam van het clubgebouw. Leden hebben de voorbije weken online mogen stemmen op twee namen die door de jury zijn uitgekozen uit een grot aantal inzendingen. De keuze is gevallen op D’n Overkant of ’t Neij Heike.

Na de wedstrijd van ODC 1 van 1998 tegen ODC A1 van 2014 volgt een feestavond die muzikaal wordt opgeluisterd door deejay Jip. Geert Hoes, zelf ook lid geweest van ODC, presenteert het dagprogramma.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Tiga Natasja fashion Toverboom Meubelmakerijdenberg Gemeente Boxtel Kindertuin 040Fit Rijschool Dolman Olieenzo SNS Bank TopSlank Modecentrum Frans Theelen Huidtherapie Doornmalen electro Beleef Boxtel Uitvaartonderneming Bijnen Café zaal Kloosterzicht Geld en Makelaardij Geerts advies