RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
16:03:29    vrijdag, 22 februari 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Zaterdag, 19 november 2011 17:06 uur, laatst gewijzigd op 19 november 2011 17:09 uur

Feestelijke opening Den Dries

Feestelijke opening Den Dries

Op de foto: De jeu de boulesbaan en woonvoorziening Den Dries werden door Christ van Eekelen, voorzitter van de cliëntenraad, en bewoner Sjef officieel geopend. (Foto: Gerard Schalkx).

Woonvoorziening Den Dries in Liempde is zaterdagmiddag feestelijk geopend. De woningen van achttien cliënten van zorginstelling Cello werden helemaal gerenoveerd. Sinds augustus wonen de cliënten in hun nieuwe huizen. De aanleg van een jeu de boulesbaan maakte het feest voor de bewoners compleet. En natuurlijk werd deze meteen in gebruik genomen.

Samen met bewoner Sjef opende voorzitter Christ van Eekelen van de cliëntenraad de jeu de boulesbaan. Nadat het lint was doorgeknipt konden de bewoners het niet laten de baan meteen te gebruiken. Vol enthousiasme werden de ballen over de baan gegooid. Namens Ad van Weert van jeu de boulesvereniging De Walnoot werd aan de cliënten een clinic aangeboden. Binnenkort krijgen de bewoners hun eerste jeu de boulesles.

Zowel bewoners als medewerkers zijn erg blij met de gerenoveerde woonvoorzieing. ,,Het is prachtig geworden en hopelijk voelen de cliënten zich hier heel snel thuis", aldus sectormanager Jeanette Dorresteijn van Cello. En dat zit volgens de bewoners wel goed: ,,We willen hier niet meer weg, het is precies zoals we het willen."

Auteur: Mariëlle Wijffelaars

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Gemeente Boxtel Proef Culinair Huidtherapie Doornmalen electro Café zaal Kloosterzicht Modecentrum Frans Theelen Peijnenburg Verzuimbegeleiding Geerts advies Meubelmakerijdenberg Beleef Boxtel SNS Bank Geld en Makelaardij