11:01:13    zondag, 12 juli 2020
brabants centrum logo
Vrijdag, 25 oktober 2013 10:47 uur, laatst gewijzigd op 25 oktober 2013 10:47 uur

Feestelijke kerstshow bij Overvecht

Feestelijke kerstshow bij Overvecht

In tuincentrum Overvecht aan de Vuurijzer in Boxtel is deze week de jaarlijkse kerstshow officieel geopend onder de noemer ’De schitterende kerstmarkt’. Dat gebeurde woensdag tijdens een speciale koopavond.

Bezoekers kunnen bij het tuincentrum terecht voor allerlei soorten kerstversieringen. Deze decoraties zijn bij verschillende thema’s ondergebracht: Frosty, Sparkling, Sweet en Classic. Ook is er een bomenbos ingericht en een afdeling waar alle mogelijke soorten verlichting te vinden is. De trend is om ook de voortuin te verlichten tijdens de kerstperiode, bijvoorbeeld met buxbusbolverlichting of koppelbare verlichting voor grotere bomen en struiken.

Voor de jeugd is een speciaal Kidsplein ingericht met een kinderassortiment en een kerstkinderspeelhuisje. Ook zullen zij- en hun ouders – gefascineerd zijn door de verlichte miniatuurdorpjes en bewegende figuren op de kerstmarkt. (Foto: Marc Cleutjens).

 

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Meubelmakerijdenberg Toverboom EmielTechniek Café zaal Kloosterzicht TopSlank Alfa Geerts advies Doornmalen electro Elan Bikes support Remax-optimus Podium Boxtel Filipe Huidtherapie Olieenzo Beleef Boxtel Geld en Makelaardij