10:10:30    donderdag, 09 juli 2020
brabants centrum logo
Vrijdag, 25 mei 2012 22:23 uur, laatst gewijzigd op 25 mei 2012 22:30 uur

Feestelijk onthaal voor wandelaars

Feestelijk onthaal voor wandelaars

Op de foto: Onder begeleiding van fanfare Concordia liepen deelnemers aan de Avondwandeldriedaagse naar café Het Wapen van Liempde waar ze werden opgewacht door familieleden. (Foto: Peter de Koning).

Welgeteld 453 Liempdenaren deden woensdag, donderdag en vrijdag mee aan de Avondwandeldriedaagse in hun woonplaats. Saai waren deze tochten zeker niet: de deelnemers trotseerden wind, onweer, regen én hitte tijdens de wandelingen.

Onweersbuien en wind zorgden ervoor dat de tocht van woensdag halverwege werd afgeblazen. De organisatie haalde de deelnemers aan de tien kilometer halverwege op met de auto. ,,Het was onverantwoord om verder te gaan", stelde voorzitter Cees Braken van buurtvereniging Den Berg. ,,Verder hebben we ontzettend geboft met het weer. De hoge temperaturen maakten de tochten nog mooier én de wandelaars nog vrolijker."

Vrijdagavond verzamelden de deelnemers zich om acht uur bij De Serenade. Samen met fanfare Concordia liepen de wandelaars naar café Het Wapen van Liempde waar ze werden opgewacht door familieleden en vrienden die bloemen en cadeautjes meenamen. ,,Dat hoort er echt bij", vond Thijs van de Laar. ,,Maar we hebben vooral veel lol gehad tijdens het lopen en dát is het belangrijkst."

Auteur: Mariëlle Wijffelaars

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Filipe Beleef Boxtel Café zaal Kloosterzicht Alfa Geerts advies buisman optiek Meubelmakerijdenberg EmielTechniek Remax-optimus Uitvaartonderneming Bijnen TopSlank Geld en Makelaardij Elan Bikes support Podium Boxtel Huidtherapie Toverboom