19:02:34    dinsdag, 14 juli 2020
brabants centrum logo
Vrijdag, 17 februari 2012 13:55 uur, laatst gewijzigd op 17 februari 2012 15:48 uur

Feestduo Dorini's wint prijs

Feestduo Dorini\'s wint prijs

De single ’We gaan een feestje bouwen’ van het Boxtelse feestduo De Dorini’s is bij Radio Hollandio uitgeroepen tot de carnavalskraker van 2012. De leden Dorien Habraken (links op de foto) en Marlou van Griensven eindigden in de verkiezing ’Kies je Kraker 33’ van Omroep Brabant op een verdienstelijke tweede plaats.

,,Eindelijk is het gelukt. De Dorini’s hebben de carnavalskraker bij Radio Hollandio te pakken! We willen iedereen in Boxtel en omgeving bedanken voor het stemmen en het enthousiasme. Waar een klein dorp groot in kan zijn. De tweede plek bij Omroep Brabant is ook een topprestatie”, liet een opgetogen Van Griensven vrijdag weten.

In partycentrum ’De Kentering’ te Rosmalen, waar de finale van de Carnavalskraker 2012 donderdagavond plaatsvond, moesten de Boxtelse dames het opnemen tegen artiesten als Rob van Daal, DJ Bompa en de Mens, Niek en Danny en De Gebroeders Ko. Van Griensven: ,,Het was een bloedstollend feestje waar uiteindelijk de Dorini’s met de trofee aan de haal gingen.”

Het zangduo uit Boxtel begon vijf jaar geleden als een geintje op Roze Maandag tijdens de Tilburgse kermis, maar is inmiddels uitgegroeid tot een succesformule met jaarlijks een carnavalshit.

Auteur: Stefan Latijnhouwers

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Café zaal Kloosterzicht Beleef Boxtel Filipe Geld en Makelaardij TopSlank EmielTechniek Meubelmakerijdenberg buisman optiek Huidtherapie Uitvaartonderneming Bijnen Geerts advies Alfa Elan Bikes support Remax-optimus Toverboom Podium Boxtel