RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
09:01:12    zondag, 17 februari 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Vrijdag, 17 februari 2012 13:55 uur, laatst gewijzigd op 17 februari 2012 15:48 uur

Feestduo Dorini's wint prijs

Feestduo Dorini\'s wint prijs

De single ’We gaan een feestje bouwen’ van het Boxtelse feestduo De Dorini’s is bij Radio Hollandio uitgeroepen tot de carnavalskraker van 2012. De leden Dorien Habraken (links op de foto) en Marlou van Griensven eindigden in de verkiezing ’Kies je Kraker 33’ van Omroep Brabant op een verdienstelijke tweede plaats.

,,Eindelijk is het gelukt. De Dorini’s hebben de carnavalskraker bij Radio Hollandio te pakken! We willen iedereen in Boxtel en omgeving bedanken voor het stemmen en het enthousiasme. Waar een klein dorp groot in kan zijn. De tweede plek bij Omroep Brabant is ook een topprestatie”, liet een opgetogen Van Griensven vrijdag weten.

In partycentrum ’De Kentering’ te Rosmalen, waar de finale van de Carnavalskraker 2012 donderdagavond plaatsvond, moesten de Boxtelse dames het opnemen tegen artiesten als Rob van Daal, DJ Bompa en de Mens, Niek en Danny en De Gebroeders Ko. Van Griensven: ,,Het was een bloedstollend feestje waar uiteindelijk de Dorini’s met de trofee aan de haal gingen.”

Het zangduo uit Boxtel begon vijf jaar geleden als een geintje op Roze Maandag tijdens de Tilburgse kermis, maar is inmiddels uitgegroeid tot een succesformule met jaarlijks een carnavalshit.

Auteur: Stefan Latijnhouwers

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Meubelmakerijdenberg Gemeente Boxtel Geerts advies Huidtherapie SNS Bank Olieenzo Café zaal Kloosterzicht Doornmalen electro Proef Culinair Beleef Boxtel Geld en Makelaardij Uitvaartonderneming Bijnen