15:38:51    donderdag, 09 april 2020
brabants centrum logo
Zaterdag, 24 december 2011 17:13 uur, laatst gewijzigd op 24 december 2011 17:14 uur

Fanfare flyert voor prom 2012

Fanfare flyert voor prom 2012

Op de foto: Mark van der Steen was een van de circa 25 fanfareleden die huis aan huis deurhangers verspreidde. (Foto: Gerard Schalkx).

Alle inwoners van Liempde hebben vandaag een bijzondere kerstwens aan de deurklink gevonden. Met een kaartje waarmee doorgaans wordt aangegeven dat hotelgasten niet gestoord willen worden op hun kamer, vestigden de leden van fanfare Concordia tevens de aandacht op hun promconcert eind maart.

De muzikanten hebben de 'hangers' aan alle voordeuren bevestigd. Aan het einde van de middag maakten de fanfareleden hun rondje nogmaals en deponeerden de speciale foldertjes in de brievenbus. ,,Want we willen het dievengilde natuurlijk niet behulpzaam zijn. Als de flyers immers niet van de deurknop worden gehaald, kan dat een teken zijn dat de bewoners bijvoorbeeld op vakantie zijn, meldde Bas Oremans, die de pr-actie coördineerde.

Onder de titel 'A tribute to our heroes' worden gedurende drie concerten (op vrijdag 16, zaterdag 17 en zondag 18 maart) onder meer helden uit de muziek-, film, en tv-wereld voor het voetlicht gebracht door fanfare Concordia. Tenor Marco Geboers, de Boxtelse violiste Daniëlle van Berkom - die voor de donderdag verschenen kersteditie van Brabants Centrum uitvoerig werd geinterviewd - en zangtalent Tessa Berkelmans treden als solist samen met het blaasorkest op.

De kaartverkoop van het promconcert start zondag 7 januari als fanfare Concordia in zaal De Serenade een nieuwjaarsconcert verzorgt. Meer informatie: www.fanfareconcordialiempde.nl.

Auteur: Henk van Weert

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

buisman optiek Podium Boxtel Filipe Beleef Boxtel Toverboom Modecentrum Frans Theelen Remax-optimus Huidtherapie Geerts advies TopSlank Meubelmakerijdenberg Olieenzo Doornmalen electro Café zaal Kloosterzicht EmielTechniek Geld en Makelaardij