RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
02:00:30    zaterdag, 16 februari 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Dinsdag, 03 juni 2014 09:24 uur, laatst gewijzigd op 03 juni 2014 09:25 uur

Fanfare Esch bestaat 65 jaar

Fanfare Esch bestaat 65 jaar

Op de foto: Muziekvereniging Sint-Willibrordus repeteerde de afgelopen weken extra veel voor het feestweekend in dorpshuis De Es. (Foto: Peter de Koning).

De Essche muziekvereniging Sint-Willibrordus viert dit jaar het 65-jarig jubileum. Tijdens Pinksteren wordt van vrijdag 6 tot en met zondag 8 juni een groot feestweekeinde gehouden in en rond de grote tent op het Marktplein in Esch met onder meer een promconcert, activiteiten voor de jeugd en een ’Ameezing Avond’.

Het jubileumweekeinde gaat vrijdag om 20.00 uur van start met een promoncert in Hollandse sferen. Hier worden allerlei nummers van Nederlandse artiesten en groepen opgevoerd. Zaterdag 7 juni start om 14.00 uur in de grote tent op het Marktplein in Esch de activiteit ’Muziek voor jong en oud’, een muzikale middag waar seniorenorkest Buchestelle, mannenkoor Esch en het Heimweekoor aan meewerken. Vanuit de fanfare dragen het opleidingsorkest, de jeugdslagwerkgroep en het jeugdaccordeonorkest een steentje bij. De middag duurt tot 17.00 uur. In de avond, om 20.00 uur, gaat de Ameezing Avond van start: een live karaoke-avond met optredens van eigen bodem.

Het weekeinde wordt zondag afgesloten met twee activiteiten. Om 12.00 uur start Muziek in de benen, een muzikale wandeling waaraan kinderen van de Sint-Willibrordusschool deelnemen. Vervolgens is er een spellenmiddag in de tent. Om 14.30 uur zorgt de bekende groep Gazzerop voor een knallende afsluiter. In de pauze vinden nog andere optredens plaats met medewerking van een aantal blaaskapellen.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Doornmalen electro SNS Bank Meubelmakerijdenberg Beleef Boxtel Gemeente Boxtel Modecentrum Frans Theelen Proef Culinair Olieenzo Café zaal Kloosterzicht Peijnenburg Verzuimbegeleiding Huidtherapie Uitvaartonderneming Bijnen