10:43:56    vrijdag, 19 juli 2019
brabants centrum logo
Maandag, 13 mei 2013 16:03 uur, laatst gewijzigd op 15 mei 2013 12:36 uur

Fair Trade Day in Wereldwinkel

Fair Trade Day in Wereldwinkel

Op de foto: De Boxtelse Wereldwinkel aan de Rechterstraat nam zaterdag deel aan World Fair Trade Day. Bezoekers ontvingen een cadeautje. (Foto: Gerard Schalkx).

De Wereldwinkel aan de Rechterstraat in Boxtel gaf zaterdag op feestelijke wijze invulling aan de jaarlijkse World Fair Trade Day. De zaak was versierd, er klonk muziek, klanten hadden de mogelijkheid om producten te proeven en ontvingen een cadeautje.

De Wereldwinkels werden verkozen tot ’cadeauwinkel van 2012’, mede dankzij de klantvriendelijke aanpak. Medewerkers Hannie Smolders van de Boxtelse Wereldwinkel hierover: ,,Bezoekers laten vaak weten dat de aandacht die wij in Boxtel hebben voor klant en product een verademing is. Bovendien zijn onze klanten gelukkig steeds meer een doorsnee van de Boxtelse bevolking en mogen we ook veel jongeren in de winkel begroeten.”

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Café zaal Kloosterzicht Beleef Boxtel Peijnenburg Verzuimbegeleiding Geld en Makelaardij Doornmalen electro Huidtherapie Meubelmakerijdenberg Geerts advies Olieenzo Gemeente Boxtel Modecentrum Frans Theelen