RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
20:17:12    zaterdag, 20 april 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Vrijdag, 26 oktober 2012 08:46 uur, laatst gewijzigd op 28 oktober 2012 13:33 uur

Fahrenheit Twins verder als duo

Fahrenheit Twins verder als duo

Op de foto: Sander Blom (links) en Teun Duijghuisen zetten de Boxtelse band Fahrenheit Twins voort. (Foto: Merijn Koelink).

De Boxtelse band Fahrenheit Twins bestond tot voor kort uit vier muzikanten. Drummer Max Bergman en gitarist Thomas van Doremalen verlaten de groep na vierenhalf jaar vanwege andere ambities. Toch betekent dit niet het einde van de formatie. Sander Blom (zang, toetsen, gitaar) en Teun Duijghuisen (bas, toetsen, gitaar). werken met hulp van gastmuzikanten verder aan de opname van een nieuwe cd.

Van Doremalen en Bergman blikken in de nieuwsbrief van Fahrenheit Twins terug op mooie jaren. ,,Het was voor mij geen makkelijke keuze en ik zal de band zeker gaan missen”, schrijft Van Doremalen.

Duijghuisen geeft aan dat de ambities op muzikaal vlak en professionaliteit niet meer overeen kwamen. Hij en Blom schrijven op dit moment aan een volledig nieuw repertoire: ,,We willen een nieuwe muzikale weg inslaan met meer optredens en vaker repeteren en schrijven.” Hij verwacht dat Fahrenheit Twins aan het eind van dit jaar met nieuw materiaal komt. Samen met gastmuzikanten worden deze nummers opgenomen.

Fahrenheit Twins bracht vorig jaar april de ’Empire of Sand’ uit en trad op door heel Nederland. Ook speelde de band drie jaar geleden nummers op het dak van het Noord-Brabantse provinciehuis in ’s-Hertogenbosch. Deze video is op hier te vinden.

Auteur: Annelieke van der Linden

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Meubelmakerijdenberg Café zaal Kloosterzicht SNS Bank Doornmalen electro Geld en Makelaardij Beleef Boxtel Olieenzo Proef Culinair Geerts advies Peijnenburg Verzuimbegeleiding Huidtherapie Gemeente Boxtel