09:42:31    woensdag, 19 juni 2019
brabants centrum logo
Donderdag, 07 april 2011 21:53 uur, laatst gewijzigd op 08 april 2011 11:04 uur

Fahrenheit Twins presenteert ’Empire of Sand’ in Effenaar

Fahrenheit Twins presenteert ’Empire of Sand’ in Effenaar

De Boxtelse rockband Fahrenheit Twins lanceert donderdag 14 april haar nieuwe cd ’Empire of Sand’. De band doet dat in stijl en staat op de planken van popzaal De Effenaar in Eindhoven. ’Empire of Sand’ is de eerste volwaardige cd van Fahrenheit Twins.

De verwachtingen rond de eerste langspeler van Fahrenheit Twins zijn hooggespannen. Echte fans hebben het album natuurlijk al gedownload op internet; de nummers zijn ook te beluisteren via www.fahrenheittwins.com. Zelf is de band tevreden over het resultaat. In een nieuwsbrief hebben ze het over een ’prachtig album met een kleine vijftig minuten aan nieuw materiaal’.

Tijdens het klapstoeltjesconcert van Go Rome in Podium Boxtel was er zaterdag even aandacht voor Fahrenheit Twins. Bassist Jan Bergman maakte van de gelegenheid gebruik om ‘Empire of Sand’ aan te prijzen. Niet gek omdat zoon Max drumt in de band. ,,Hier staat niet alleen een trotse vader”, bekende Bergman senior. ,,Ik ben ook een kritische vader. Hun vorige werkstuk vond ik maar zozo, maar dit album is echt geweldig.”

Advertenties