15:44:16    zaterdag, 20 juli 2019
brabants centrum logo
Maandag, 12 november 2012 10:00 uur, laatst gewijzigd op 12 november 2012 10:03 uur

F-Act imponeert met musical

F-Act imponeert met musical

Op de foto: De eigentijdse en verrassende musical 'Het geheim van kasteel Stapelen' trok afgelopen weekeinde veel publiek. De voorstelling was te zien in theater De Enck. (Foto: Albert Stolwijk).

De leden van musicalschool F-Act speelden vrijdag, zaterdag en zondag de voorstelling 'Het geheim van kasteel Stapelen'. In theater De Enck te Oirschot imponeerden de spelers met deze humoristische, spannende en verrassende musical.

Hoewel het verhaal zich afspeelde in 1914, kreeg de musical dankzij het gebruik van hedendaagse muziek toch een eigentijds tintje. Nummers van Queen en Tina Turner waren te horen, ook bekende musicalliedjes uit Annie en The Sound of Music maakten deel uit van de voorstelling.

In totaal betraden 75 spelers - verdeeld over vier avonden - het podium. Vincent en Mathasja Renes van F-Act willen mensen van alle leeftijden de kans geven zich te presenteren in een musical. Sommige spelers hebben veel ervaring, voor anderen was het de eerste keer dat ze in een voorstelling speelden. Eén ding was duidelijk: de acteurs hadden er plezier in en ook het publiek genoot met volle teugen.

Lees meer in Brabants Centrum van donderdag 15 november.

Auteur: Mariëlle Wijffelaars

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Beleef Boxtel Huidtherapie Modecentrum Frans Theelen Geld en Makelaardij Peijnenburg Verzuimbegeleiding Gemeente Boxtel Uitvaartonderneming Bijnen Café zaal Kloosterzicht Proef Culinair Meubelmakerijdenberg Doornmalen electro