11:00:48    zaterdag, 04 juli 2020
brabants centrum logo
Dinsdag, 29 oktober 2013 11:41 uur, laatst gewijzigd op 29 oktober 2013 11:43 uur

F-Act bereidt tweede musical voor

F-Act bereidt tweede musical voor

Op de foto: Vorig jaar voerden de leden van de Boxtelse musicalschool F-Act met veel succes de voorstelling ’Het geheim van kasteel Stapelen’ op in theater De Enck te Oirschot. (Foto: Albert Stolwijk).

Na de succesvolle debuutvoorstelling ’Het geheim van kasteel Stapelen’ vorig jaar, zijn de leerlingen van de Boxtelse musicalschool F-Act aan de slag gegaan met een nieuwe productie. Van 14 tot en met 17 november loopt ’De terugkeer van de nanny’ van stapel. Opnieuw in het Oirschotse theater De Enck.

Regisseurs Vincent en Mathasja Renes en hun leerlingen nemen het publiek mee op een wonderlijke reis door de tijd. De nieuwe musicalvoorstelling van F-Act maakt een knipoog naar de ontwapende en ook komische Mary Poppins en is vermengd met zowel een vleugje Back to the Future als Scrooge. In gemeenschapshuis De Rots wordt daarvoor momenteel volop gerepeteerd. Toegangskaarten zijn vanaf 12,50 euro te koop via de ticketservice.

 

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Filipe Remax-optimus Doornmalen electro Café zaal Kloosterzicht buisman optiek Alfa Huidtherapie Podium Boxtel EmielTechniek Geerts advies Elan Bikes support Geld en Makelaardij Toverboom Uitvaartonderneming Bijnen TopSlank Meubelmakerijdenberg