RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
23:19:42    vrijdag, 22 februari 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Zaterdag, 08 september 2012 14:23 uur, laatst gewijzigd op 08 september 2012 14:33 uur

Extra boodschap voor Voedselbank

Extra boodschap voor Voedselbank

Op de foto: Vrijwilliger Annemie de Jong stond bij de Plus Van der Horst en liet de flyer van de Voedselbank zien aan het winkelend publiek. (Foto: Albert Stolwijk).

Boxtelaren die zaterdag boodschappen deden bij de Albert Heijn, Jumbo Schellekens en Plus Van der Horst werden opgewacht door vrijwilligers van de Voedselbank, leden van de Protestantse Gemeente en medewerkers van Rabobank Dommel en Aa. Zij vroegen of het winkelend publiek een extra boodschap kon doen voor cliënten van de Voedselbank.

Bij Plus Van der Horst aan de Van Beekstraat waren na een kleine twee uur ruim zeven kratten verzameld met allerlei houdbare producten, zoals potten pindakaas, scheergel en zakken macaroni. Ook hebben verschillende mensen al een financiële donatie gedaan. ,,Je kunt beter voor een ander zorgen als je het zelf goed hebt”, vindt Annemie de Jong. Ze is sinds drie maanden vrijwilligster bij de Voedselbank in Boxtel en deelt flyers uit aan iedereen die boodschappen doet bij de Plus.

Vrijwilligers stonden ook bij de Coop in Liempde en de Em-Té in Haaren en Sint-Oedenrode. Jan Geerts, penningmeester bij de Voedselbank, hoopt dat er zaterdag 75 tot 100 kratten worden ingezameld met houdbare producten. ,,Ieder klein ding is meegenomen.”

Auteur: Annelieke van der Linden

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Geld en Makelaardij Olieenzo Beleef Boxtel Doornmalen electro Peijnenburg Verzuimbegeleiding Huidtherapie Café zaal Kloosterzicht Meubelmakerijdenberg Modecentrum Frans Theelen Uitvaartonderneming Bijnen Proef Culinair Gemeente Boxtel