15:14:55    dinsdag, 07 juli 2020
brabants centrum logo
Zondag, 26 februari 2012 15:55 uur, laatst gewijzigd op 26 februari 2012 15:56 uur

Expositie in huize Groot Velder

Expositie in huize Groot Velder

Op de foto: Ongeveer vijfhonderd mensen bezochten de kunstexpositie op landgoed Velder in Liempde. (Foto: Peter de Koning).

In huize Groot Velder werd vrijdag, zaterdag en zondag een expositie gehouden. Beelden en schilderijen van kunstenaressen Gerda van Boeckel en Emmy Schippers waren te zien in het monumentale pand op het Liempdse landgoed Velder.

Bezoekers kwamen niet alleen naar de expositie om de kunstwerken te bekijken, voor enkelen was het ook de perfecte gelegenheid om huize Groot Velder eens van binnen te zien. ,,Het is voor mensen een unieke kans om het pand te bezichtigen", vertelde Van Boeckel. ,,Het is een prachtig landhuis waar onze werken goed tot hun recht komen."

De expositie lokte ongeveer vijfhonderd mensen naar het Liempdse landgoed. Veel werken van de twee kunstenaressen werden verkocht. ,,De combinatie van schilderijen en beelden spreekt bezoekers erg aan", aldus Schippers. ,,Omdat ik mijn beelden met natuurlijke materialen maak en Gerda zich laat inspireren door de natuur, vormen onze werken een mooie eenheid."

Auteur: Mariëlle Wijffelaars

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Filipe Remax-optimus Toverboom Uitvaartonderneming Bijnen TopSlank Podium Boxtel Alfa Doornmalen electro EmielTechniek Café zaal Kloosterzicht Meubelmakerijdenberg Geld en Makelaardij Beleef Boxtel Huidtherapie Elan Bikes support buisman optiek