RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
00:20:40    zondag, 21 april 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Woensdag, 04 juli 2012 09:38 uur

Expositie in gemeentehuis

In de wachtruimte op de eerste verdieping van het gemeentehuis, bij de werkkamer van burgemeester Frank van Beers, is dinsdag een nieuwe expositie geopend. Wil van Lamoen toont er collages en schilderijen, Huub Thorissen laat sculpturen en grafiek zien.

Van Lamoen woont en werkt al veertig jaar in Nijmegen, maar is geboren in Boxtel. Naast haar 91-jarige moeder waren veel van haar veertien broers en zussen dinsdagmiddag present tijdens de officiële opening van de expositie die is ingericht door de Kunststichting Boxtel. De kunstenares haalt de inspiratie voor haar kleurrijke olieverfdoeken vooral uit haar werk met kinderen met een beperking. Het werk van Thorissen, zelf ook bestuurslid van de Kunststichting, kenmerkt zich door het fragiele lijnenspel.

De tentoonstelling is donderdag 5 juli te bezichtigen van 18.30 tot 19.30 uur en maandag 9 juli van 15.00 tot 17.00 uur. Wie op andere momenten de kunstwerken wil bewonderen, dient een afspraak te maken met de Kunststichting via e-mail (kunststichtingboxtel@meteq.nl) of telefoonnummer 06-22 65 49 36.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Geld en Makelaardij Gemeente Boxtel Peijnenburg Verzuimbegeleiding Modecentrum Frans Theelen Café zaal Kloosterzicht SNS Bank Meubelmakerijdenberg Geerts advies Uitvaartonderneming Bijnen Olieenzo Beleef Boxtel Proef Culinair