RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
10:42:58    vrijdag, 19 april 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Vrijdag, 04 april 2014 11:24 uur, laatst gewijzigd op 04 april 2014 11:30 uur

Expositie bij Huize Nimrod

Expositie bij Huize Nimrod

Op de foto: De Boxtelse kunstenaars Marian van Tongeren (links), Gerard van Esch en Corrie van Esch poseren voor villa Nimrod aan de Clarissenstraat. Mede-exposant Irene Hazenberg ontbreekt op de foto. (Foto: Peter de Koning).

De Boxtelse kunstenaars en familieleden Gerard (63) en Corrie van Esch (51), Marian van Tongeren (56) en Irene Hazenberg (69) tonen zaterdag 5 en zondag 6 april ongeveer zestig kunstwerken bij en rond villa Nimrod aan de Clarissenstraat: het monumentale pand dat een paar jaar geleden zo fraai gerestaureerd en uitgebreid is.

Het is de eerste gezamenlijke expositie van het viertal. Gerard is de zwager van Corrie en de achterneef van Marian. Irene is getrouwd met de oom van Marian, die weer een neef van Gerard is. De kunstwerken van Gerard (keramiek), Corrie (schilderijen en objecten), Marian (schilderijen en beelden) en Irene (beelden) zijn komend weekeinde te bezichtigen in de tuin, op de veranda en het nieuwe koetshuis bij villa Nimrod.

De expositie ’Family-Art’ van Gerard van Esch, Corrie van Esch, Irene Hazenberg en Marian van Tongeren bij villa Nimrod aan de Clarissenstraat 39 in Boxtel is zaterdag 5 en zondag 6 april te bezichtigen van 11.00 tot 17.00 uur. Er is parkeergelegenheid achter de Sint-Petrusbasiliek en op de Markt.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Meubelmakerijdenberg Olieenzo Huidtherapie Geld en Makelaardij Geerts advies Proef Culinair SNS Bank Uitvaartonderneming Bijnen Café zaal Kloosterzicht Doornmalen electro Beleef Boxtel Peijnenburg Verzuimbegeleiding