11:35:26    dinsdag, 23 juli 2019
brabants centrum logo
Vrijdag, 14 september 2012 11:23 uur, laatst gewijzigd op 14 september 2012 15:58 uur

Expo Marcel Fischer in bibliotheek

Expo Marcel Fischer in bibliotheek

Op de foto: Marcel Fischer fotografeerde in Guatamala een paasprocessie.

De Boxtelse fotograaf Marcel Fischer exposeert tot en met woensdag 31 oktober zijn bijzondere foto’s in de bibliotheek aan de Burgakker. De tentoonstelling is een overzicht van het veelzijdige werk van de fotograaf.

Met zijn rugzak en een camera in de hand trekt Fischer vanaf zijn 23e de hele wereld rond. In het begin was dat met een wegwerpcamera, maar door de jaren heen werd het vastleggen van de wereld een groeiende passie. Zo kwam hij bij wildvreemde stammen terecht, hij ging mee op jacht in een oerjungle en stak een zeestraat in de buurt van Sumatra over met een houten boot. Ook reisde hij af naar Papua, India, Pakistan en Afghanistan.

Het avontuur maakte in de loop der jaren plaats voor het vaderschap en fotografie is inmiddels zijn beroep geworden. Naast bruiloften, fotoshoots, familiefoto’s en artistieke projecten is zijn passie voor avontuur, landschappen en architectuur blijven bestaan. De expositie bestaat ook uit surrealistische beelden die gemaakt zijn door middel van bepaalde technieken met de camera.

De tentoonstelling is te bezichtigen tijdens openingstijden van de bibliotheek. Toegang is gratis. Tijdens de kunst- en cultuurroute De Rode Draad op 6 en 7 oktober is de tentoonstelling van Fischer en de kunstuitleen Kunstlicht99 van 11.00 tot 17.00 uur geopend voor het publiek. Meer informatie: www.fischerfotografie.nl.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Uitvaartonderneming Bijnen Beleef Boxtel Olieenzo Meubelmakerijdenberg Peijnenburg Verzuimbegeleiding Modecentrum Frans Theelen Café zaal Kloosterzicht Doornmalen electro Gemeente Boxtel Huidtherapie Geld en Makelaardij