RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
08:30:01    zondag, 17 februari 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Maandag, 23 december 2013 16:34 uur, laatst gewijzigd op 24 januari 2014 17:16 uur

Explosion Rockets weer in Denziz

Explosion Rockets weer in Denziz

Op de foto: The Explosion Rockets trad in augustus voor het eerst sinds lange tijd weer op in Boxtel. Zanger Ruud Kuijpers stal de show in partycentre Denziz. (Foto: Peter de Koning).

Een halfjaar na hun veelbesproken optreden in partycentre Denziz komen ze terug. The Explosion Rockets staat zaterdag 25 januari andermaal op de bühne in de feestzaal aan de Stationsstraat met hun eerbetoon aan Elvis Presley.

Boxtelaar Thom Sens, slaggitarist bij de vermaarde rock ’n rollband, vertelt dat een reprise van het uitverkochte optreden er langer aan zat te komen. ,,In de voorverkoop van ons eerste concert waren al meer dan tweehonderd kaarten verkocht. Daarnaast stonden er nog eens een kleine honderd muziekliefhebbers voor de deur van Denziz om een kaartje voor onze show te bemachtigen.”

Die grote aanloop was voor eigenaar Cees Veenstra van Denziz voldoende aanleiding om The Explosion Rockets meteen vast te leggen voor minimaal twee shows in 2014. Zaterdag 25 januari is het eerste optreden; de zaal gaat om 20.00 uur open en een uur later beklimmen de muzikanten het podium. Er zijn zowel zit- als staanplaatsen. Op de setlist staan niet alleen nummers van Elvis Presley, ook hits van Cliff Richard, Buddy Holly, Ricky Nelson en Jerry Lee Lewis passeren de revue.

Kaarten voor het optreden van The Explosion Rockets kosten acht euro en zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij Thom Sens, Beneluxlaan 32 in Boxtel, telefoon 06-45 92 85 86 en bij Denziz aan de Stationsstraat 71, telefoon 06-34 34 85 94. Aan de zaal kosten de kaarten tien euro.

 

 

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Olieenzo Geerts advies Doornmalen electro Gemeente Boxtel Geld en Makelaardij Meubelmakerijdenberg Peijnenburg Verzuimbegeleiding Modecentrum Frans Theelen Café zaal Kloosterzicht Uitvaartonderneming Bijnen Proef Culinair Beleef Boxtel